Cenik montažnih hiš in nakup poceni montažne hiše

Cenik montažnih hiš je vsekakor med najcenejšimi pri nakupu nove hiše. Če se odločamo med klasično gradnjo in nakupom montažne hiše, se v večini primerov raje odločimo za poceni montažne hiše. Cena ni edina izmed prednosti, ki nam jih prinaša nakup takšne hiše. Deležni smo namreč tudi odlične toplotne izolativnosti in zelo kratkega časa gradnje, zaradi česar se lahko v nov dom vselimo kmalu po nakupu hiše. Montažne hiše v Sloveniji niso redkost. Razliko je moč opaziti tudi v tem, da se sodobna montažna gradnja precej razlikuje montažne gradnje v preteklosti. V času, ko se je razvijala tehnologija, so se razvile tudi montažne hiše. Danes praktično na prvi pogled ne opazimo, da gre v resnici za montažno gradnjo. V podjetju Z500 vam svetujemo, da si pri odločanju o nakupu nove hiše ogledate tudi cenik montažnih hiš.

Montažne hiše cenikpoceni montažne hiše

Poceni montažne hiše z možnostjo hitre vselitve

Poceni montažne hiše nam poleg ugodnega cenika prinašajo tudi možnost hitre vselitve. Seveda je vselitev odvisna tudi od tega, ali smo izbrali nekoliko dražjo montažno hišo na ključ, ali pa smo izbrali cenejšo različico, gradnjo hiše do četrte gradbene faze. Pri nakupu poceni montažne hiše je vselitev mogoča že v roku dveh do treh mesecev, deležni pa smo tudi ugodnega cenika montažnih hiš. Najcenejše montažne hiše na ključ vam nudimo v podjetju Z500.

PREVERITE TUDI NAŠE NOVOSTI

Montažne hiše - ugoden cenik in hitra gradnja

Cenik montažnih hiš nam omogoča prihranek pri nakupu nove hiše, zagotavlja pa nam tudi večletno garancijo in hitro gradnjo ter posledično tudi hitro vselitev. Vse to so razlogi, da se dandanes ljudje raje odločimo za nakup montažne hiše in pri tem izkoristimo tudi ugoden cenik montažnih hiš. V podjetju Z500 vam nudimo tudi atrijske montažne hiše z atrijem ali vrtom. Več o modernih lesenih hišah: https://www.vsi.si/z500si-inpro-23-doo/moderne-lesene-hise