vgradne omare po meriVgradne omare po meri imajo drsna vrata z raznimi dekorji


Vgradne omare po meri proizvajamo v naši mizarski delavnici s sodobnimi računalniško vodenimi stroji ali jih izdelamo ročno. Za vgradne omare po meri uporabljamo samo kvalitetne materiale. Vgradne omare so sestavljene iz zunanjega in notranjega dela. Zunanji del vgradnih omar po meri so drsna vrata, ki imajo lahko različne videze. Izbirate lahko med vgradnimi omarami z drsnimi vrati iz stekla in drsnimi vrati z videzom lesenega ali enobarvnega dekorja. Notranji del vgradnih omar po meri so vodila, razne police in predalniki, razsvetljava.


Vodila, ki jih uporabljamo omogočajo neslišno odpiranje in zapiranje drsnih vrat


Vodila za vgradne omare, ki jih uporabljamo v našem podjetju so iz kvalitetnih materialov zato je odpiranje in zapiranje drsnih vrat neslišno. Vodila vgradnih omar po meri lahko namestimo v katerokoli podlago. Prag vodila je zelo nizek, možno pa ga je namestiti pod nivo tal in je zato popolonoma nemoteč. Naša vodila za vgradne omare po meri lahko namestimo tudi tam, kjer je stenska ali stropna konstrukcija neugodna. Na voljo so vodila, ki so zasnovana tako, da celotno težo drsnih vrat nosijo na spodnjem talnem vodilu. V tem primeru ostaneta strop ali stena neobremenjena.

 

VEČ O POHIŠTVU PO MERI


V spalnici so največkrat v drsna vrata vgradnih omar nameščena ogledala


vgradne omare za spalnicoV spalnici imate dve možnosti za shranjevanje oblačil in drugih stvari. Lahko se odločite za vgradno omaro po meri ali pa za garderobno sobo. Vgradne omare po meri za spalnico imajo lahko drsna vrata iz različnih materialov in barv v svetleči ali mat izvedbi. Zelo praktična je namestitev ogledal v drsna vrata vgradne omare po meri. Običajno so vgradne omare po meri v spalnici postavljene med dvema stenama in segajo od tal do stropa. Takšna vgradnja nudi veliko shranjevalnega prostora. Vgradne omare po meri za spalnico imajo veliko inovativnih in praktičnih detajlov kot so garderobno dvigalo, izvlečni obešalnik za hlače, izvlečne police za srajce, predale s tihim zapiranjem in še veliko več. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.venge.si/.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Opekarska cesta 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 428 97 25
Seznam fraz
vgradne omare po meri
ZEMLJEVID