Vgradne omare za spalnico in ostale prostore s kakovostnimi vodili za drsna vrata

Vgradne omare so idealna rešitev prostorske stiske v manjših stanovanjih in bivalnih prostorih, prav tako pa se odlično obnesejo v velikih prostorih. Kakovostna izdelava omare vključuje skrb za notranjost in zunanjost omare. Pri tem pa lahko pustite domišljiji prosto pot. Na voljo imate, namreč, številne barvne dekorje, med katerimi lahko izbirate. Na tak način si lahko omaro popolnoma prilagodite tako prostoru, kjer se bo nahajala kot tudi vašim željam in zahtevam. Ko se odločamo za opremo stanovanja in vgradnjo omare, cenik igra prav tako pomembno vlogo. Vgradne omare z drsnimi vrati so praviloma nekoliko dražje kot tiste, ki imajo klasična vratna krila. To pa zaradi tega, ker morajo imeti omare z drsnimi vrati kakovostna vodila za vgradne omare. In takšna imamo prav mi. Čeprav so še vedno med najbolj priljubljenimi in praktičnimi prav vgradne omare za spalnico, pa lahko tovrstno omaro vgradimo tudi v ostale prostore. Odlična rešitev so za predsobe in hodnike, tudi za otroške sobe.

vodila vgradne omare


Izdelava omare po meri je najboljša rešitev za vaš dom

Verjetno ni potrebno poudarjati, da je izdelava po meri zares najboljša rešitev za vaš dom, saj omogoča najboljši izkoristek prostora. Vsi, ki smo kadarkoli kupovali omaro, vemo, kako težko je najti primerne dimenzije omare, ki bi se popolnoma prilegala namenjenemu prostoru. Če pa se odločite za izdelavo po meri, to več ne bo problem. Tovrstne omare lahko vgradimo na različna mesta in izkoristimo vsak kotiček prostora. Vgradimo jo lahko od zida do zida, od stranice do zida, od stranice do stranice ali od stropa do tal. Načeloma omare naredimo od in do obodnih površin, vendar pa takšna rešitev ni vedno mogoča. Kadar so zahteve drugačne ali pa prostor tega ne dopušča, lahko omaro naredimo do želene višine in dolžine. Vgradna omara za spalnico ali otroško sobo bo rešila marsikatero prostorsko stisko. Verjetno vas bo zanimalo tudi to, da lahko je lahko vgradna omara tudi pregradna omara med dvema prostoroma. Na tak način si lahko zagotovite zelo uporabno površino, pa tudi delno zvočno izolativnost ter ločnico med dvema prostoroma. Pa ne le to. Pridobili boste tudi prekrasen kos pohištva, ki ga boste z veseljem pokazali vsem.


Visokokakovostna vodila za omare z drsnimi vrati

V našem podjetju vam nudimo individualne rešitve na področju izdelave pohištva i vgradnih omar, kar pomeni, da izdelujemo pohištvo po meri in željah naročnikov. Na področju izdelave pohištva imamo ogromno izkušenj, partnerstvo z nemškim podjetjem Raumplus pa zagotavlja najvišja merila kakovosti v razvoju drsnih vrat ter predvsem sledenje najsodobnejšim trendom in najnovejšim tehnologijam. Če imate prekrasno vgradno omaro, ki nima kakovostnih vodil za drsna vrata, niste veliko pridobili. Za vgradne omare z drsnimi vrati so namreč vodila za vgradne omare izredno pomembna. Zelo kvalitetna površinska obdelava profilov Raumplus zagotavlja odlično odpornost proti poškodbam. Kolesa drsnih vrat so izdelana natančno in iz najboljših materialov, so protiprašno zaprta, zato bo drsenje neslišno in brezhibno.

UREDITE SI GARDEROBO Z VGRADNO OMARO


Notranjost omare prilagodite svojemu okusu

Vgradne omare so sestavljene iz dveh osnovnih elementov, in sicer iz zunanjosti omare, ki so lahko drsna vrata ali običajna vratna krila, ter notranjosti omare, kjer so možnosti opreme neskončne. Ko ste se enkrat odločili za dizajn in barvo zunanjega dela, je čas, da se lotite opreme notranjosti, ki jo lahko po vaših željah diskretno osvetlimo. Je sploh kaj lepšega kot odpreti omaro in zagledati svetlobo? Sedaj je tudi to mogoče. Kar se tiče opreme, lahko izbirate med različnimi predali, policami, kravatniki, hlačnimi obešalniki, predali za nakit in drobne stvari itd. Možnosti so neomejene. Prilagodite svojo omaro svojemu okusu in željam.

vgradne omare za spalnico cenik


Vgradne omare - cenik je pri nas konkurenčen

Kot pri vsakem nakupu, igra tudi pri vgradnih omarah cenik pomembno vlogo. Cenik je pri nas konkurenčen in dostopen, cena omare pa je odvisna od dimenzij omare, izbranih dekorjev in dizajnov, drsnih vrati in vodil itd. Več informacij o ceniku vam lahko damo na sedežu našega podjetja, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri realizaciji vaših želja.