Surf tečaj | Surfanje za začetnike, nadaljevalni in napredni tečaji surfanja

Bi se radi naučili surfanja? Morda že poznate osnove, pa si želite izpopolniti svoje znanje in veščine? Odločite se za tečaj surfanja z Ujusanso. Surf tečaj organiziramo na dveh izjemnih lokacijah - v Španiji na čudovitih plažah Cote de Basque ter na Portugalskem v majhni vasici Areia Branca, ki se nahaja 70km severno od Lizbone. Tečaji surfanja torej potekajo na obalah Atlantika, kjer so pogoji za surfanje skoraj vedno odlični.


Tečaj surfanja - spoznajte lepote športa z vrhunskimi učitelji

Tečaji surfanja so vodeni s strani učiteljev Ujusanse, ki jim ne manjka znanja in izkušenj. Prvi pravi surf tečaj smo organizirali že leta 2000 v Franciji, od takrat naprej pa je do danes tečaj surfanja opravilo že preko 1.000 navdušencev. Surf kamp smo leta 2009 iz Francije preselili v Španijo, kjer so pogoji za surfanje na valovih naravnost odlični. Razmere so kot nalašč za surfanje za začetnike, na svoj račun pa pridejo tudi tisti, ki se s športom poznajo že od prej. Kot vidite, se lahko na surf tečaj brez težav prijavite vsi, ki s surfanjem nimate nikakršnih izkušenj. Pravzaprav imamo v surf kampu vedno največ popolnih začetnikov. Dobro je le, da imate pred odhodom ustrezno kondicijo, saj je surfanje precej naporno - tako za spodnji kot za zgornji del trupa.


Surf tečaj - surfanje za začetnike ter surfanje za poznavalce

Če se odločite za surf kamp v Španiji, so vam na voljo različni tečaji surfanja:
- začetni tečaj surfanja
- nadaljevalni tečaj surfanja
- napredni tečaj surfanja


Surfanje za začetnike je primerno za vse tiste, ki niste še nikoli stali na deski. V štirinajstih dneh vas bo surf šola z odličnimi inštruktorji naučila samostojnega surfanja, poleg tega pa boste veliko izvedeli o opremi, varnosti v vodi, najboljših svetovnih lokacijah za surfanje, vremenu in skratka vsem, kar morate kot pravi surfer vedeti.


Nadaljevalni tečaj surfanja je primeren za tiste, ki že dobro obvladate vstajanje na deski, vožnjo po peni, seveda pa morate vedeti tudi vse v povezavi z varnostjo v vodi ter opremo. Namen nadaljevalnega tečaja je, da se naučite vožnje po valu vstran, znanje pa bomo poskušali nadgraditi še s prvimi zavoji.


Napredni surf tečaj pa je namenjen vsem, ki že dobro obvladate vožnjo po valu vstran ter zavijanje. Surf počitnice boste izkoristili za nadgradnjo znanja vožnje po valovih, za kar vam bodo v veliko pomoč vrhunski slovenski učitelji. Popravili bomo vse vaše tehnične napake pri surfanju ter poskrbeli, da vrhunski surferji postanete tudi vi.


Vse podrobnosti o posameznih tečajih surfanja si lahko preberete na naši spletni strani ali pa nas pokličete!