Surfanje v Španiji na peščenih obalah Biskajskega zaliva: toplo sonce, poletje, turistični vrvež in zabava | Surf kemp se nahaja na izjemni legi | Surf šola ponuja tri različne vrste tečajev surfanja

Surfanje je šport, ki ga ne poznajo samo na Havajih in v Avstraliji, temveč tudi precej bližje. Ena lokacij, ki je zelo visoko na seznamu vsakega surferja, je mala pokrajina Cote d'Basque v Biskajskem zalivu. Tamkajšnje peščene plaže neutrudno obliva Atlantski ocean, ki ustvarja legendarne valove za surfanje. Prav tam se nahaja tudi naš Usujansa surf kemp oziroma surf šola. Španija ponuja toplo sonce, vroča poletja, turistični vrvež, zabavo in nepozabno surfanje. Surf kemp v Španiji je prostorsko del Gran campinga Zarautz, a ga od njega ločuje ograja, ki daje več zasebnosti in varnosti. Zaradi svoje lege nudi surf kemp izjemen pogled na mesto in plažo, ki je oddaljena le dobrih 15 minut hoje. Peščene obale so idealne za učenje surfanja, saj so bolj prijazne in nežne do začetnikov. Surf šola v Španiji nudi tako začetne kot tudi nadaljevalne in napredne tečaje surfanja.


Surf šola, Španija - program tečajev: začetni, nadaljevalni in napredni tečaj

Surf kemp v Španiji je odlična lokacija za vse tiste, ki še niste stali na deski in ste sanjali, da bi se zapeljali po steni vode ter v živo občutili vse tisto, kar vam lahko ponudi le surfanje in česar se ne da opisati z besedami. Začetni tečaj surfanja vas bo poučil o opremi in varnosti v vodi ter o tehniki lovljenja pene in vstajanja na deski. Če ste v preteklih letih že surfali, pa vam priporočamo nadaljevalni tečaj. Nadaljevalni tečaj se začne tam, kjer se prejšnji konča - poudarek je na surfanju na vodi. To pomeni, da se boste zlasti naučili izbrati pravilno mesto in trenutek za vstop v vodo. Pogovarjali se bomo tudi o tem, kakšno je surfanje na drugih koncih sveta in kako ravnati v tamkajšnjih razmerah. Poučili vas bomo tudi o tem, kdaj se odločiti za nakup svoje opreme, in še mnogo drugega. Vsem tistim, ki že obvladate veščine začetnega in nadaljevalnega tečaja, pa je namenjen napredni tečaj. Surf šola v Španiji vam bo s pomočjo video analize pomagala odkriti pomanjkljivosti vašega surfanja in jih poskušala odpraviti.

Vabljeni tudi na našo spletno stran ali pa nas pokličite!