Surfanje na Portugalskem na razgibani obali, ki je idealna tudi za začetnike | Surf kemp in šola surfanja na Portugalskem ponujata tri tečaje glede na vaše znanje: začetnega, nadaljevalnega in naprednega

Surfanje na Portugalskem, kakšnih 70 kilometrov severno od Lizbone, vam na razgibanih in peščenih obalah ponuja nepozabno doživetje. V vasici Areia Branca se nahaja Ujusansa surf kemp. Surfanje je na Portugalskem možno praktično ves čas, saj sonce sije kar 300 dni na leto. Vroča poletja in mile zime omogočajo, da lahko surf kemp obiščete kadarkoli. Surf šola na Portugalskem ponuja tri tečaje surfanja, ki so prilagojeni glede na raven znanja. Tudi za učenje surfanja za začetnike so tu idealni pogoji. Surf šola poteka na bližnji plaži Praia de Areia Branca, ki velja za eno najlepših portugalskih plaž. Kadar vremenske razmere narekujejo drugače, pa se surf šola preseli v 15 kilometrov oddaljeni Peniche. Ta velja za pravi surferski raj, kjer je surfanje možno ob vseh vremenskih razmerah.


Surf šola na Portugalskem ponuja pester program vseh treh tečajev

Surf šola poteka pet dni na teden po dve uri na lokalni plaži oziroma v kraju Peniche. Vključuje teorijo surfanja in praktični del, veliko časa pa poleg piljenja tehnike posvečamo tudi pripravljalnim vajam - vajam za moč, ravnotežje, vzdržljivost in raztezanje. Zaradi individualnega pristopa so naše skupine majhne in obsegajo največ šest učencev na učitelja. Vsak tečajnik, ki pride v surf kemp, že prvi dan dobi vso potrebno opremo, ki mu je nato na voljo ves čas, ne samo na vajah. Začetni tečaj vas bo naučil osnov surfanja - surfanje in vstajanje na deski. Nadaljevalni bo tehniko ob video analizi še izpopolnil in se posvetil surfanju na valovih. Naučili se boste tudi poiskati pravilno mesto in trenutek za vstop v vodo. Napredni tečaj pa bo poiskal šibke točke surfanja in jih poskušal odpraviti oziroma popraviti.

Vljudno vabljeni na našo spletno stran, kjer so vam na voljo še druge informacije!