Surf počitnice | Surfanje na valovih na Portugalskem ter surfanje na vodi v Španiji

Ne veste, kaj bi počeli med počitnicami? Jih želite preživeti aktivno in se obenem zabavati ter družiti s sovrstniki? Odločite se za surf počitnice z Ujusanso in preizkusite surfanje na valovih. Ni pomembno, ali ste popoln začetnik ali izkušen surfer, ki si želi napredka, važno je le, da na surf počitnice prinesete dobro voljo, za vse ostalo pa poskrbimo mi. Včasih smo tečajnike učili deskanja na obalah Francije, dandanes pa organiziramo surfanje v Španiji ter surfanje na Portugalskem. Ne razmišljajte preveč, saj vas bo surfanje na valovih Atlantika zagotovo prevzelo.


Surf počitnice - surfanje v Španiji je vedno nepozabna izkušnja

Vsak resen surfer ve, da je surfanje v Španiji izkušnja, ki za vedno ostane v lepem spominu. Cote de Basque je kraj, kjer se za idilično surfanje na vodi vsako leto zbirajo številni surferji. Tja vas popeljemo tudi mi, in sicer v kamp blizu peščene obale, kjer vas bodo že čakali postavljeni šotori. Surfanje na valovih Atlantika ob omenjeni obali je primerno tudi za začetnike, seveda pa bodo na svoj račun prišli tudi tisti, ki jim surfanje na vodi ne predstavlja večjih težav. Organiziramo torej surf tečaj za začetnike, nadaljevalni tečaj ter napredni tečaj. Surf počitnice v Španiji pa ne ponujajo le učenja deskanja, saj vodne aktivnosti združujejo z obilo zabave in spoznavanjem novih ljudi.


Surfanje na valovih - skozi celotno leto je možno tudi surfanje na Portugalskem

Med surferji je izredno priljubljeno tudi surfanje na Portugalskem. Tudi tukaj gre za surfanje v Atlantiku, ki nemalokrat poskrbi za visoke valove, primerne za izkušene mojstre surfanja. V Ujusansi smo seveda izbrali takšno lokacijo, na kateri bodo uživali tudi popolni začetniki, ki niso še nikoli stopili na desko za surfanje na valovih. Hiša, ki je na voljo 12 tečajnikom, stoji v portugalski vasici Areia Branca. Tu se nahajajo številne trgovine (tudi surf trgovina), tržnica, skatepark, bari in restavracije. Ob predhodni rezervaciji nas lahko obiščete kadarkoli, saj surf šola na Portugalskem poteka skozi celo leto. Odločite se za surf počitnice in izkusite pravo uživanje na morski gladini.

Za vse dodatne informacije in prijavo na tečaj vam je na voljo naša spletna stran!