Surfanje na Portugalskem na razgibanih obalah ponuja nepozabno doživetje | Surf šola Portugalska ponuja tri stopnje tečaja: začetni, nadaljevalni in napredni tečaj surfanja

Surfanje na Portugalskem se na obali, kakšnih 70 kilometrov severno od Lizbone, nahaja majhna vasica Areia Branca. V tej idiličnem obmorskem kraju je tudi naša hiša surfanja - Ujusansa Surf House Portugal. Areia Branca je idealen kraj za pobeg iz mesta, saj gre za pristno naravno okolje, kjer ni masovnega turizma. Lokacija ponuja peščene plaže, 300 dni sonca na leto, konstantne valove, vrhunsko kulinariko in nepozabno surfanje na Portugalskem. Zaradi milih zim vam je surf šola Portugalska na voljo kadarkoli med letom. Na razgibani obali se vedno nekje najdejo izjemni pogoji za surfanje, Portugalska je primerna za vse, ne glede na to, ali ste začetnik ali pa izkušen deskar. Surf šola je prilagojena več nivojem znanja in tako ponuja tri stopnje tečajev surfanja:
 - začetnega,
 - nadaljevalnega in
 - naprednega.

Surf šola poteka pet dni na teden po dve uri (dopoldne) na lokalni plaži. Vključuje teorijo surfanja in njegov praktični del. Veliko časa posvečamo tudi pripravljalnim vajam - vajam za moč, ravnotežje, vzdržljivost in za raztezanje. Veliko pozornost posvečamo individualnemu pristopu, zato so skupine majhne - do šest učencev na učitelja. Vsak tečajnik dobi vso potrebno opremo, ki mu je na voljo ves čas tečaja in ne samo na vajah.


Surf šola na Portugalskem ponuja tečaje glede na nivo obvladovanja surfanja

Začetni tečaj surfanja je namenjen začetnikom: surf šola vas bo poučila o opremi in varnosti v vodi ter o tehniki lovljenja pene in vstajanja na deski. Če ste se tega tečaja že udeležili, ste pripravljeni na surfanje, ki ga ponuja nadaljevalni tečaj. Poudarek tega tečaja je na surfanju na valovih, kar pomeni, da se učimo izbrati pravilno mesto in trenutek za vstop v vodo in nato počakati na pravi val. Poučili vas bomo o razmerah za surfanje na drugih koncih sveta, izvedeli pa boste tudi, kdaj se odločiti za nakup lastne opreme. Napredni tečaj pa je namenjen vsem tistim, ki se že peljete postrani po valu in izvajate zavoje. Surf šola na Portugalskem se bo posvetila šibkim točkam tečajnikovega surfanja in jih skušala čim prej odpraviti oziroma popraviti. Pri tem nam bo v veliko pomoč video analiza.

Vabljeni tudi na našo spletno stran ali pa nas pokličite!