Koruzni heder - kmetijski priključek za kombajn

Trisa d.o.o. je mlado in moderno podjetje, ki se ukvarja s trgovinsko in servisno dejavnostjo. Naše vrednote so timsko delo, motiviranje sodelavcev in predvsem zadovoljstvo naših strank. V našo ponudbo so vključeni priključki nove generacije, ki jih povečini uvažamo iz Nemčije in Avstrije. Med drugim vam lahko ponudimo koruzni in sončnični adapterter žitni heder. Slednji ima v svojem programu tudi heder za riž in sojo ter adapter za koruzo in sončnice.
Poleg priključkov pa naš program zajema tudi vsestransko uporabne montažne objekte, kot so šotori in tuneli, namenjeni skladiščenju kmetijske mehanizacije in shranjevanju bal. Vedno pogosteje se takšni objekti uporabljajo tudi kot hlev za živino.

Heder za koruzo - brezvrstni koruzni adapter

Brezvrstni koruzni hederprinaša številne prednosti pri žetvi koruze. Adapter za koruzo je bil leta 2012 uspešno testiran v številnih in pogosto težkih pogojih na poljih z medvrstno razdaljo 45, 50, 62.5, 70 in 80 centimetrov. Ti obsežni testi so pokazali mnogo prednosti sistema, ki ponuja popolno tehnično optimizacijo dela, a tudi nekatere njegove pomanjkljivosti.
Zato so strokovnjaki podrobno obdelali možnosti optimizacije delovanja rezalne enote. Materiali so bili ponovno pregledani in preizkušeni, kar je izboljšalo uporabnost kmetijskega stroja. Posebna pozornost je bila namenjena vzdržljivosti in zamenljivosti obrabnih delov. Tako so velike rezalne zvezde zdaj razdeljene v pet segmentov, ki se jih lahko zamenja posamezno. Preverjena je bila tudi funkcionalnost z manjšimi spremembami v obliki, in sicer v geometriji nosu in zunanjega ščita, ter s premikom auto-contour senzorjev na zunanjo stran stroja.

Zložljivi žitni heder za kombajn

Podjetje na na osnovi je na podlagi svojih več kot desetletnih izkušenj pri proizvodnji zložljivih žitnih hedrov razvilo CRX-model, ki je sestavljen iz popolnoma nove vrste zložljivega sistema. CRX zložljivi žitni adapter za kombajn je bil razvit posebej za izboljšanje rezultatov tako med žetvijo kot prevozom. Naprava omogoča uravnoteženo premikanje in zlaganje hedra. Zlaganje se neposredno aktivira v voznikovi kabini s pomočjo kontrolne enote, ki nadzoruje avtomatizirane gibe. Po zaslugi kompaktne strukture hedra je popolna preglednost nad žetvijo in transportom mogoča kar iz kombajna.
Na voljo so različne delovne širine, od 4,8 do 7,2 metra. Po potrebi se lahko namesti tudi podaljšek mize za oljno repico, kar pa ne poslabša fleksibilnosti hedra. Ta razširitev opreme zajema še dve hidravlično gnani stranski kosi, nameščeni na levi in desni strani zložljive platforme.

Vabljeni na našo spletno stran!


Trisa d.o.o. | Vrhunski kmetijski priključki po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani:

  • kmetijska mehanizacija
  • kmetijski stroji
  • Koruzni heder
  • Heder za kombajn
  • Žitni heder