Gozdarske prikolice


Potrebujete rezervne dele za gozdarske traktorje ali morda kvalitetno dvigalo za gozdarsko prikolico? V naši spletni ponudbi lahko najdete profesionalne kmetijske in gozdarske stroje ter drugo kmetijsko mehanizacijo, ki je bila strokovno oblikovana za optimalno delovanje v vseh razmerah. Za določena opravila preprosto potrebujete specifično oblikovane tehnološko razvite stroje in pri nas zagotovo najdete produkte v skladu z vašimi potrebami in željami.


Gozdarske prikolice za ugodno ceno


Robustna konstrukcija, stabilnost, zmogljivost ter obstojnost so le ene izmed pozitivnih lastnosti naših kmetijskih strojev ter rezervnih delov za traktorje. Pri izbiri se lahko odločate med številnimi modeli svetovno uveljavljenih proizvajalcev gozdarskih prikolic, kot na primer Nokka, Uniforst in BGU Maschinen. Svoje kvalitetno dvigalo za gozdarsko prikolico si lahko pri nas zagotovite za zmerno ceno ter se tako pridružite našim številnim zadovoljnim kupcem. V primeru, da imate dodatna vprašanja pa se le obrnite na našo strokovno ekipo!

Gozdarske prikolice Nokka Traktorji Ursus


Dvigalo za gozdarsko prikolico


Številni naši produkti imajo tudi možnost izbire dodatne opreme, ki vključuje zračne zavore, dodatno podporo, samostojne črpalke na gozdarski prikolici ter druge rezervne dele za traktorje za ugodno ceno ter z mnogimi akcijskimi ponudbami. Posamezna dvigala se med seboj razlikujejo glede na mere izbrane gozdarske prikolice. Posledično se razlikujejo tudi v dolžini dosega, kapaciteti hidravlične črpalke, lastni skupni teži ter drugih serijskih podatkih. Željen traktor za delo v gozdu lahko tako izpopolnite ter prilagodite lastnim potrebam z našimi kvalitetnimi in obstojnimi gozdarskimi prikolicami z dvigalom.


Gozdarska prikolica Nokka


Vse gozdarske prikolice Nokka se po kakovosti uvrščajo v sam vrh vodilnih proizvajalcev kmetijskih strojev in priključkov. Dvigalo za gozdarsko prikolico vsebuje ločeno mobilno krmilo za upravljanje, s katerim lahko dosežete različne dvižne kapacitete ter maksimalne nosilnosti. Pri našem podjetju lahko izbirate med različnimi modeli gozdarskih traktorjev in priključkov, ki se med seboj razlikujejo glede na težo, vlečno silo ter druge tehnične podatke. Zato nikar ne oklevajte ter obiščite našo spletno stran!


Trisa d.o.o. - povezave do naše spletne strani:

- gozdarske prikolice
- dvigalo za gozdarsko prikolico
- gozdarske prikolice cena
- gozdarska prikolica nokka