Traktorji z zagotovljeno kvaliteto


Stopite v korak s časom ter si olajšajte svoja vsakdanja opravila s strokovno oblikovanimi ter tehnološko naprednimi gozdarskimi traktorji. Proizvajalci kmetijske mehanizacije in traktorjev Ursus že dobro stoletje prepričujejo svoje svetovno razpršene stranke o vrhunski kvaliteti in varnosti lastnih izdelkov. Prepričajte se tudi vi!


Gozdarski traktorji najvišjega kakovostnega razreda


Traktorji UrsusV naši raznoliki ponudbi so vam na voljo različni modeli traktorjev z obsežno serijsko opremo. Ob nakupu vam pripada tudi enoletni garancijski čas; v kolikor pride do nepričakovanih okvar kmetijskega stroja in boste potrebovali rezervne dele smo vam torej prav tako na voljo. Posamezni traktorju Ursus se med seboj razlikujejo v moči dviga, lastni teži, velikosti koles ter drugih tehničnih podatkih. Zagotovo boste pri nas našli nekaj, kar ustreza vašim željam in potrebam! Poleg svetovno uveljavljenih traktorjev Ursus pa vam v naši ponudbi na razpolago stojijo tudi številni rabljeni traktorji in tehnični stroji drugih proizvajalcev, ki vam z mehansko pomočjo poenostavijo težko delo.

Traktor Ursus z dolgoletno tradicijo


Že dobro stoletje se vodilno podjetje za izdelavo traktorjev Ursus ponaša z visoko kakovostjo in zanesljivostjo svojih kmetijskih strojev. Eden izmed najstarejših poljskih proizvajalcev od leta 1893 razvija ter nadgrajuje svoj koncept kmetijske mehanizacije in izpopolnitve gozdarskih traktorjev. Na podlagi številnih izkušenj ter dolgoletne tradicije so oblikovali izjemne traktorje za delo v gozdu z optimalnim delovanjem v vseh pogojih. Njihovi izdelki ne potrebujejo veliko vzdrževanja, a vseeno ohranijo svojo polno funkcionalnost.


Ugodni in obstojni rezervni deli za traktorje


Poleg osnovne, standardne opreme lahko izbirate tudi med dodatnimi možnostmi. Če želite, si torej za svoj gozdarski traktor lahko omislite tudi klimatsko napravo, svetilnik, zračni zavorni sistem ter druge priključke. Rezervni deli za traktorje so vam na voljo tako za posamezne modele, kot tudi za gozdarske prikolice. V primeru, da imate dodatna vprašanja oziroma potrebujete strokovno svetovanje in pomoč, pa se le obrnite na nas in naše strokovnjake!


Trisa d.o.o. - povezave do naše spletne strani:

- traktorji
- traktor ursus
- gozdarski traktorji
- rezervni deli za traktorje