Traktorji – ugodna prodaja traktorjev in ostale kmetijsko-gozdarske mehanizacije

 

Traktor gotovo sodi med najbolj iskane kmetijske stroje. Ker so novi razmeroma dragi, so tudi rabljeni traktorji danes pogosta izbira. Traktor je namreč nepogrešljiv tako pri delu v gozdu kot pri delu na njivi ali pa v vinogradu. Moderna kmetijska mehanizacija je zelo vsestranska.
V podjetju Trisa d.o.o. se ukvarjamo predvsem s trgovsko in servisno dejavnostjo. Svojo dejavnost smo osredotočili na kmetijsko-gozdarski program in se s tem aktivno lotili prodaje in promocije profesionalne gozdarske tehnike podjetja BGU, med katerimi so tudi gozdarski traktorji za spravilo lesa iz gozda in predelavo lesa v drva, traktorjev URSUS in traktorskih prikolic družbe Stetzl, ki s svojo dolgoletno tradicijo sodi med največja in najstarejša podjetja za proizvodnjo prikolic v Evropi.

 

Traktorji URSUS – večji in močnejši

 

URSUS se ponaša z več kot 120-letno tradicijo razvoja mehanizacije poljskega kmetijstva. Gre za najstarejšo poljsko blagovno znamko vozil, strojev in naprav, izdelanih za potrebe kmetijstva. Glavna ideja podjetja je proizvodnja različnih kmetijskih strojev in naprav, označenih z evropsko kakovostjo izvedbe.
S svojimi proizvodi URSUS želi izpolniti pričakovanja in potrebe vseh generacij kmetov ter združiti odlično tradicijo s sodobnostjo in visoko kakovostjo. Prodaja traktorjev URSUS vključuje različne modele, vsi pa imajo tudi bogato serijsko opremo.

 

Gozdarski stroji prilagojeni gozdnim razmeram

 

Gozdarski traktorjiV naših gozdovih večino lesa s sečišča do ceste spravimo s traktorji. Najpogosteje je to prilagojeni kmetijski traktor, ker je najcenejši in primeren tudi za občasno delo v gozdu. Kadar gre za spravilo manjših količin lesa, na takšen traktor lahko priklopimo tudi posebno prikolico.
Profesionalna gozdarska podjetja za svoje delo pogosto uporabljajo gozdarske zgibne traktorje oz. zgibnike, ki so učinkovitejši in zmogljivejši. V gozdu pa les spravljajo tudi posebni gozdarski traktorji. Sestavljeni so iz strojnega dela s kabino in dela za prevoz lesa. Premorejo tudi nakladalno napravo, s pomočjo katere operater nalaga hlode. Takšni traktorji so zgibni in imajo lahko kolesa ali gosenice. So precej težki, zato lahko povzročijo znatne poškodbe tal. Vendar pa so izjemno učinkoviti.

Na naši spletni strani si lahko ogledate našo bogato ponudbo kmetijske in gozdarske mehanizacije. Poleg novih so vam na voljo tudi rabljeni stroji.


Vabljeni!

 

Trisa d.o.o. | Gozdarska in kmetijska mehanizacija po ugodni ceni – povezave do naše spletne strani:

  • Traktorji
  • Gozdarski traktorji
  • Rabljeni traktorji
  • Prodaja traktorjev
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
TRISA d.o.o.
Naslov
Begunje na Gorenjskem 147
4275 Begunje na Gorenjskem
Spletna stran
E-pošta
T: 080 8033
F: 0591 65657
Seznam fraz
traktorji, gozdarski traktorji, rabljeni traktorji, prodaja traktorjev
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA