Kmetijski stroji - traktorji med najbolj iskanimi

Časi, ko so ljudje za obdelavo zemlje uporabljali konje in govedo, so minili. Danes se je kmetijstvo zelo moderniziralo, prav tako se je posodobila tudi kmetijska mehanizacija. Kmetijski stroji so tako napredni, da lahko kmetje strojno obdelujejo še tako strme dele zemlje. Vendar pa vsak moderen in napreden stroj danes tudi veliko stane, zato se kmetovalci pogosto raje odločajo za nakup rabljenih strojev.
Kmetovanja ali obdelave zemlje si brez traktorja danes ne moremo več predstavljati. Z dobrim traktorjem lahko spravljate les, pokosite in posušite pašnike ter obdelujete vinograd.

Kmetijski stroji in oprema po ugodni ceni

Kmetijski stroji, prikoliceV podjetju Trisa d.o.o. smo se usmerili predvsem v prodajo in servis kmetijsko-gozdarskega programa. Nudimo vam traktorje URSUS, ki velja za najstarejšo poljsko blagovno znamko vozil, strojev in naprav, izdelanih za potrebe kmetijstva. Na voljo so različni modeli, vsi pa imajo bogato serijsko opremo.
V našem bogatem programu kmetijske mehanizacije boste našli tudi čelne nakladače ter komunalno opremo Pichon in Hauer. Prav tako so na voljo stroji za obdelavo tal Unia Group, stroji za živinorejo Eicho, Pichon, Emily in Jeantil, stroji za poljedelstvo APH Group in URSUS, škropilnice Nobili in Berthoud, namakalni sistemi Irrimec, GIAMPI, PIVOT in Otech, ter mulčerji Nobili.
Na področju gozdarske tehnike zastopamo priznano nemško podjetje BGU, ki izdeluje profesionalne stroje za spravilo lesa iz gozda, kot so gozdarski traktorji in gozdarske prikolice, in za predelavo lesa v drva. Velik del pozornosti posvečamo tudi prodaji in promociji traktorskih prikolic podjetja Stetzl, ki z svojo dolgoletno tradicijo sodi med največja in najstarejša evropska podjetja za izdelavo prikolic.

Profesionalna gozdarska tehnika - gozdarski traktorji in gozdarske prikolice

Večina lesa se spravi iz sečišča do ceste s traktorji. Najpogosteje so to prilagojeni kmetijski traktorji, saj so ti stroji najcenejši in primerni tudi za občasno delo v gozdu. Na prilagojeni kmetijski traktor se pri spravilu manjših količin lesa lahko priklopijo tudi posebne gozdarske prikolice.
Profesionalna gozdarska podjetja pogosto uporabljajo gozdarske zgibne traktorje, ki so učinkovitejši in zmogljivejši. Posebni gozdarski traktorji pa so sestavljeni iz strojnega dela s kabino in dela za prevoz lesa. Imajo tudi nakladalno napravo, s katero operater nalaga hlode.

Obiščite našo spletno stran in preverite našo bogato ponudbo. Poleg novih so vam na voljo tudi rabljeni gozdarski in kmetijski stroji.

Vabljeni!


Trisa d.o.o. | Kmetijska in gozdarska mehanizacija po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani:

  • Kmetijski stroji
  • Gozdarske prikolice
  • Gozdarski traktorji