Kmetijska mehanizacija


Tudi v kmetijskih in gozdarskih panogah se sčasoma uporablja vedno več sodobnih, tehnološko naprednih kmetijskih strojev, ki vsakdanje, težko delo olajšajo in povečajo njegovo učinkovitost. Kmetijska mehanizacija mora biti tudi specifična in ustrezna za delo, katerega opravlja, da se tako doseže maksimalna učinkovitost v najkrajšem času. Iščete majhen traktor ali posamezne rezervne dele za traktor? Pri nas ste na pravem mestu!


Veliki in majhni traktorji


Velikost traktorja je pomembna in odvisna od namena uporabe. Majhni traktorji so okretnejši in cenejši, veliki pa močnejši in bolj vzdržljivi. V naši ponudbi boste našli kmetijske in gozdarske traktorje različnih vrst in za številne namene uporabe, zato so v naši ponudbi tudi vsi potrebni rezervni deli za traktorje. Kmetijska mehanizacija pri proizvodnji traktorjev Ursus sodi v sam kakovostni vrh moderne tehnike, zato nikar ne odlašajte in si poglejte našo široko ponudbo!


Spletna prodaja traktorjev


Ponujamo kmetijsko mehanizacijo za različna dela, kot je traktor za delo v gozdu. Pri takšnem delu je pogosto potrebno odpeljati veje, drevje ali drugačne oblike tovora, zato ponujamo tudi različne gozdarske prikolice v vseh velikostih. Poleg samih traktorjev so pomembni tudi dobri in ustrezni rezervni deli za traktorje in tega se zavedamo. Kmetijski stroji so cenovno učinkovitejši, če kupimo rezervni del namesto novega stroja, zato vam ob nakupu nudimo tudi zagotovljen garancijski čas.

Kmetijska mehanizacija - traktorji


Traktorji Ursus z dolgoletno tradicijo


Traktorji Ursus so znani po svoji zanesljivosti, moči in vzdržljivosti. Naša kmetijska mehanizacija zagotovo izstopa v učinkovitosti in obstojnosti, saj se podjetje za proizvodnjo traktorjev Ursus lahko pohvali s stoletno tradicijo in stalim stremljenjem k tehnološkemu razvoju. V našem spletnem katalogu smo vam na izbiro postavili širok spekter različnih kakovostnih modelov kmetijskih strojev, kot so cenovno ugodni majhni traktorji in prave ogromne mehanske pošasti. Prodaja traktorjev za nas ni le delovna obveznost, temveč predstavlja način, kako lahko številnim kupcem polepšamo in poenostavimo življenje. Za vsakega naročnika se zagotovo najde nekaj, kar ustreza njegovim potrebam in željam!


Trisa d.o.o. - povezave do naše spletne strani:

- kmetijska mehanizacija
- majhni traktorji
- traktorji ursus
- prodaja traktorjev