Pošlji povpraševanje

NLP Diploma, NLP Praktik in NLP Mojster Praktik

NLP Diploma, NLP Praktik in NLP Mojster Praktik, ki se med seboj razlikujejo po obsegu in globini zajetih snovi, izvajamo kot javno razpisane delavnice v prostorih Transformacija d.o.o.. NLP pomeni nevrolingvistično programiranje ali krajše NLP programiranje. Gre za metodo komunikacije, s katero lahko spreminjamo naše vedenje, mišljenje in doživljanje sveta. Podjetje Transformacija d.o.o., katerega je ustanovil Miha Bavec, poleg podajanja znanja, ponuja veliko izkustvenega učenja, kar vam bo dalo možnost, da resnično delate na svojih izzivih.

NLP Diploma

NLP Diploma

NLP Diploma je uvodno oziroma začetno 30-urno NLP izobraževanje za podjetja v prostorihTransformacija d.o.o. in v večjem delu vsebuje začetne teme seminarja NLP Praktik. Na izobraževanju se priučite temeljnih veščin za dobro komunikacijo, gradnjo odnosov in ustvarjanja osebnih potencialov. NLP Diploma vam pomaga tudi pri razvoju vaših osebnih virov in moči, tehnik javnega nastopanja in predstavljanja, osvobajanj in osebne rasti. Z uspešno zaključenim programom pridobite mednarodni INLPTA certifikat NLP Diploma, ki pa ni pogoj za nadaljevanje izobraževanja.

KAKO DO NLP DIPLOME?

NLP Praktik

NLP Praktik predstavlja prvo stopnjo med NLP treningi in traja 130 ur. Na izobraževanju boste pridobili odlične komunikacijske veščine in sposobnost dobrega upravljanja s svojimi viri. Učenje teh veščin prebuja izjemne potenciale v ljudeh. NLP Praktik pa omogoča tudi učenje sodelovanja in izmenjave z drugimi ljudmi. Po uspešnem zaključku izobraževanja in pridobljenim INLPTA certifikatom NLP Praktik, boste lahko svoj razvoj nadgrajevali z izobraževanjem po programu NLP Mojster Praktik.

NLP Mojster Praktik

S treningom NLP Mojster Praktik nadgradimo znanje pridobljeno na seminarju NLP Praktik in ga še celoviteje vključimo v svoje vsakdanje delovanje. Delo na seminarju nas usmeri tudi k delu z drugimi ljudmi, vodenju skupin in izvajanju projektov. Na izobraževanju NLP Mojster Praktik se poleg nadgradnje tem iz izobraževanja NLP Praktik pridobi še več novih znanj in veščin, ki so namenjena razvoju spretnosti. Po uspešnem zaključku izobraževanja in pridobljenem certifikatu boste lahko svoj razvoj nadgrajevali z izobraževanji po licenčnih programih NLP Coach, NLP Trainer in NLP Business Trainer.