Pošlji povpraševanje

NLP programiranje oziroma nevrolingvistično programiranje

Nevrolingvistično (NLP) programiranjeNevrolingvistično programiranje ali krajše NLP programiranje je metoda komunikacije, s katero lahko spreminjamo naše vedenje, mišljenje in doživljanje sveta. NLP programiranje je takorekoč transformacija našega življenja. Nevrolingvistično programiranje, ki ga poučuje Miha Bavec, nam omogoča, da presežemo neželene in omejujoče situacije. NLP svetovanje nam namreč pomaga vzpostavljati tista stanja, ki nas podpirajo in delajo močnejše. Tehnika vsakomur pomaga najti odgovore, tehnike, veščine in vodila, ne glede na svojo trenutno situacijo, potrebe in izzive v življenju. NLP trener Miha Bavec vam ponuja znanje, veščine in tehnike, s katerimi sami prevzamete odgovornost za svoje življenjske situacije, se uspešno soočate z izzivi, ki vam prihajajo naproti in jih s pomočjo učinkovite tehnike tudi presežete.

Nevrolingvistično programiranje za boljše komunikacijske veščine

Nevrolingvistično programiranje lahko umestimo povsod, kjer je komunikacija sestavni del našega življenja. Ne komunicirati je nemogoče. Toda lahko se naučimo komunicirati dobro in zato je tu NLP programiranje. Z nevrolingvistično tehniko boste osvojili dobre komunikacijske veščine in upravljanje s človeškimi viri - v sebi boste prebujali izjemne potenciale!


Nevrolingvistično oziroma krajše kar NLP programiranje za svoje profesionalno delovanje uporabljajo: menedžerji, podjetniki, kadrovski delavci, vodje skupin, pravniki, profesorji, vzgojitelji, študenti, zdravniki, športni trenerji, politiki, uradniki, terapevti, oglaševalci, oficirji in še mnogi drugi. NLP trener Miha Bavec jim s svojo učinkovito tehniko nudi prav to, kar potrebujejo: večjo učinkovitost in uspešnost. Na naši spletni strani www.transformacija.com si lahko preberete še več.

NLP programiranje: Miha Bavec in NLP treningi

NLP treningi so razdeljeni v različne stopnje, ki se izvajajo po standardih mednarodne zveze INLPTA. Stopnje NLP izobraževanja za podjetja, ki jih vodi Miha Bavec in gostujoči NLP trenerji, so:

V podjetju Transformacija d.o.o. sledimo standardom mednarodne zveze INLPTA. Naj nevrolingvistično programiranje spremeni vaše življenje na bolje! Obiščite nas na naši uradni strani za več informacij!