Pisarniškistol pomemben del našega delovnega prostora


Produktivnost na delovnem mestu je odvisna tudi od opreme, ki jo uporabljamo. Pri pisarniških delih zagotovo med pomembnejše dele te opreme sodi pisarniškistol, zato je izbira pravega ključna. Dober ergonomski pisarniškistol bo blagodejno vplival na počutje in zdravje zaposlenih, prispeval k udobju, posledično pa tudi k boljši produktivnosti.

Po namenu uporabe pisarniške stole delimo na direktorske, ki so namenjeni za kratkotrajna sedeča dela, operativne in menedžerske, ki so namenjeni za dolgotrajna sedeča dela, konferenčne, ki jih najdemo v konferenčnih sobah, predavalnicah in čakalnicah, ter industrijske delovne stole, ki so namenjeni predvsem delavnicam in laboratorijem.

Pisarniškistoli Pivk so izdelani iz sodobnih materialov, ki izboljšujejo udobje pri delu ter preprečujejo utrujenost zaradi nepravilnega sedenja. Na voljo so različne možnosti tapeciranja: blago, microfibre, umetno in naravno usnje. Še posebej je za tapeciranje hrbtišča in sedišča priporočljiva mrežasta tkanina, saj so po njeni zaslugi mrežastipisarniškistoli zračni.


Ergonomskipisarniškistol najboljša rešitev za zdravo hrbtenico

Ergonomski pisarniški stoliKo izbiramo ustrezen stol za pisarno, je zelo pomembno, da izberemo takšnega, ki nam bo nudil dobro oporo in udobje ter spodbujal pravilno sedenje. Na teh stolih namreč presedite ves delovni čas.
Običajni stoli lahko po predolgem pasivnem sedenju povzročajo bolečine v hrbtu ali križu, te pa sčasoma lahko privedejo do resnejših zdravstvenih težav. Zaradi neaktivnosti lahko hrbtne mišice popolnoma oslabijo, noge pa odrevenijo ali postanejo mravljinčaste. Ker se ves čas sklanjamo naprej, so zategnjene in utrujene tudi vratne in ledvene mišic, kar lahko vodi v mišični krč.
Najboljšo rešitev za večurno sedenje predstavljajo moderniergonomskipisarniški stoli,saj se prilagajajo glede na vašo specifično obliko telesa. Sedež stola se lahko prilagodi po globini, višini ali nagibu, tudi naslonjalo pa je nastavljivo po višini, nagibu in obliki hrbta. Poleg tega ima ergonomskistol tudi ledveno oporo.
Še boljši pa so pisarniškistoli, ki posnemajo sedenje na posebni terapevtski žogi, ki je najbolj naravno in zato tudi najbolj zdravo. Gibljivi sedeži posameznika silijo v aktivnost, v gibanje med sedenjem. Nenehno spreminjanje položaja sedenja ohranja sklepe hrbtenice v gibanju in s tem neguje medvretenčne ploščice.

Za zdravo sedenje izberite ergonomsko in ortopedsko oblikovane pisarniške stole Pivk. Širok izbor pisarniških stolov, med katerimi sta tako ergonomski usnjeni kot mrežastistol, bo zadovoljil še tako visoke zahteve.Pisarniški stoli Pivk d.o.o. | Pisarniški stol, ergonomski pisarniški stoli, mrežasti pisarniški stoli- povezave do naše spletne strani: