Prodaja ergonomičnih pisarniških stolovProdaja stolov Pivk- Ergonomski stoli za pravilno sedenje

Prodaja stolov za pisarne je na voljo že v vseh bolje založenih trgovinah s pohištvom, a kakovostni stoli niso vedno najcenejši stoli. A če opravljajte nakup stola za pisarno, se morate zavedati, da je to naložba v prihodnost in v vaše zdravje. Ergonomsko oblikovani stoli bodo zmanjšali obremenitev hrbtenice, boljši bo tudi krvni obtok v nogah. Naša spletna prodaja stolov vsebuje našo celotno ponudbo. Stoli in drugi izdelki so razvrščeni v različne kategorije, kar vam omogoča selektivno brskanje in izbiro. Večino pisarniških stolov izdelamo po naročilu oziroma upoštevamo najrazličnejše želje naših strank. Nakup stola lahko opravite v naši poslovalnici na Jalnovi ulici 49 v Ljubljani ali preprosto preko naše spletne trgovine.

Ugoden nakup stolov Pivk

V prodaji stolov izbiro pisarniških stolov predstavljajo udobni pisarniški stoli- vrtiljaki in fotelji. Dolgotrajnim sedečim delom so namenjeni menedžerski in operativni stoli. Konferenčne stole najdemo v konferenčnih sobah, sprejemnicah, predavalnicah in čakalnicah, medtem ko je industrijski delovni stol sestavni del delavnic in laboratorijev.
Prodaja stolov v podjetju Pivk pa ne zajema samo pisarniških stolov. Na voljo so tudi pisarniške mize in ostalo pisarniško pohištvo, garderobna stojala, koši za ločevanje odpadkov ter visokokakovostne sedežne garniture.

Kako v med pestro izbiro prodaje stolov poiskati pravega?

Nakup stolov za pisarne povprečno opravimo vsake pet let, zato je njihova izbira pomembna. Za našo prodajo stolov je pomembno, da so kvalitetni in da kvaliteto ponujamo po najcenejši ceni za kvaliteto.
Na kaj morate paziti pri nakupu stola na katerem boste sedeli več ur dnevno:

  • Sedalo naj bo gibljivo v vse smeri
  • Naslona za roke in opora za hrbet naj bodo trdni, saj boste le tako imeli pri sedenju zadostno oporo
  • Preverite kakšna so menja uporabnikov za stol, ki ga želite kupiti
  • Najbolj pa je pomembno, da kupimo udobni pisarniški stol.

Ko boste na stolu sedeli cel dan, vam bo telo samo sporočilo, če vam stol ustreza. Morda vam ne bo in boste morali izbrati drug model. Pomembno je, da proizvajalec ponuja različne modele stolov, saj smo ljudje različno težki in visoki.
Veliko zabave ob listanju naše spletne trgovine in še več zdravega sedenja, vam želimo.


Oglejte si več podrobnosti o naših udobnih pisarniških stolih tukaj: http://www.pivk.si/kategorija_Pisarniski-stoli-vrtiljaki