Pisarniški stoli - za hrbtenico izberite ergonomsko oblikovan pisalni stol

Pisarniški stol za hrbtenico

Ergonomsko oblikovani pisarniški stoli za zdravo hrbtenico predstavljajo odlično rešitev, saj se prilagajo vaši specifični obliki telesa. Sedež stola se lahko prilagodi po globini, višini ali nagibu, tudi naslonjalo pa je nastavljivo po višini, nagibu in obliki hrbta. Poleg tega ima ergonomski pisalni stol tudi ledveno oporo. Običajni pisarniški stoli namreč lahko po predolgem pasivnem sedenju povzročajo bolečine v hrbtu ali križu, te pa sčasoma lahko privedejo do resnejših zdravstvenih težav.

Mnogi bi lahko rekli, da je naša hrbtenica najbolj obremenjena, ko stojimo, vendar medicinska dejstva kažejo drugače. Hrbtenica je najmanj obremenjena v času ležanja, najbolj pa prav v času sedenja. Obremenitev hrbtenice se meri s pritiskom, ki ga povzroča teža telesa. Med ležanjem ta pritisk v povprečju znaša 25 kg, pri stoji 100 kg, pri sedenju pa kar 175 kg. Ravno zaradi tolikšne obremenitve hrbtenice pri sedenju je ergonomski pisalni stol še kako pomemben. Dober pisalni stol bo blagodejno vplival na počutje in zdravje zaposlenih, prispeval bo k udobju in posledično tudi k boljši produktivnosti.

Še boljši pa so pisarniški stoli za hrbtenico, ki posnemajo sedenje na posebni terapevtski žogi, ki je najbolj naravno in zato tudi najbolj zdravo za hrbtenico. Sedenje na takšnem stolu vas sili v pravo držo oz. v aktivno sedenje, zaradi česar se krepijo trebušne in hrbtne mišice. Nenehno spreminjanje položaja sedenja ohranja sklepe hrbtenice v gibanju in s tem neguje medvretenčne ploščice.

V podjetju Pivk na voljo tudi usnjeni pisarniški stoli za hrbtenico

V podjetju Pivk vam lahko ponudimo pisarniške stole, izdelane iz sodobnih materialov, ki povečujejo udobje pri delu ter preprečujejo utrujenost zaradi nepravilnega sedenja. Tapecirani so lahko s tekstilom po izboru ali pa z umetnim in naravnim usnjem. Usnjeni pisarniški stoli se odlično prilegajo telesu in tako nudijo popolno udobje. Usnjeni pisarniški stoli vas bodo navdušili s svojim enkratnim in neponovljivim videzom. Ergonomska struktura in oblika stola zagotavljata udobno večurno sedenje, saj nudita oporo na pravih točkah, hkrati pa se pisalni stol dobro prilega telesu.

Pisarniški stoli za hrbtenico Pivk - odlična rešitev za zdravo sedenje. Obiščite našo spletno stran. V širokem naboru usnjenih pisarniških stolov in pohištva boste zagotovo našli pravi pisarniški stol zase in to po zelo ugodni ceni.

Stoli Pivk | Ugodna cena ergonomsko oblikovanih pisarniških stolov - povezave do naše spletne strani: