Najcenejši stoli za udobno delo in prijetno počutje

Otroški pisarniški stoliKakovostni pisarniški stoli niso najcenejši, vendar bodo zagotovo pomagali vam in vašim sodelavcem, da boste delali lažje in brez bolečin. Veliko proizvajalcev ponuja svoje stole po najnižji ceni, vendar jih večina ni niti udobnih za sedenje, še manj pa zdravih za vašo hrbtenico. Na delovnem mestu pa vsi potrebujemo dovolj kakovosten in sebi prilagojen pisarniški stol, z ravno pravšnjo trdoto sedalne površine, s primernim oprijemom hrbtnega naslona in drugimi funkcijami, ki so potrebne za pravilno držo telesa med delom. Ergonomsko oblikovani stoli bodo zmanjšali obremenitev hrbtenice, boljši bo tudi krvni obtok v nogah.
Kupiti najcenejši stol za svojo pisarno ponavadi ni najpametnejša odločitev. Ergonomski računalniški stol je namreč tudi investicija v prihodnost, saj vam bo prihranil veliko delovnih ur, ki bi bile sicer izgubljene zaradi bolniške odsotnosti zaradi bolečin v križu ter hrbtenici. Poleg tega pa kakovostni stol zagotavlja udobno in zdravo delovno okolje, kar spodbuja produktivnost. Če boste preračunali, koliko koristi vam prinese enkratni strošek nekaj stotih evrov skozi desetletja na delovnem mestu, boste ugotovili, da so ergonomski pisarniški stoli pravzaprav najcenejši.

Otroški pisarniški stoli za boljše sedenje, že od samega začetka

Če želimo preprečiti bolečine v hrbtu pri odraslih, moramo začeti že pri otrocih. Otroci ne poznajo svojega telesa in se ne zavedajo posledic nepravilnega sedenja. Ker pa so si v času razvoja in šolanja tako različni, jim težko najdemo primerno pohištvo. Otroci tako ure in ure presedijo v nepravilni drži na neudobnih togih stolih, si s tem kvarijo hrbtenico in so tako v veliki nevarnosti, da bodo imeli težave s hrbtenico.

Ergonomsko oblikovan otroški računalniški stol, ki se v veliki meri prilagaja krivuljam hrbtenice, bo takšne težave preprečil. V njem bo otrok lahko varno in udobno presedel tudi daljši čas. Otroški pisarniški stoli so nekoliko manjši in drugačni od klasičnih pisarniških stolov, razlikujejo se tudi po višini naslonjača. Imajo pa funkcijo, da se višajo in nižajo, kar omogoča prilagoditev ne glede na višino mize ali velikost otroka.

Ugoden nakup pisarniških stolov Pivk

Najpogostejšo izbiro pisarniških stolov predstavljajo udobni vrtiljaki in fotelji. Dolgotrajnim sedečim delom so namenjeni menedžerski in operativni stoli. Konferenčne stole najdemo v konferenčnih sobah, sprejemnicah, predavalnicah in čakalnicah, medtem ko je industrijski delovni stol sestavni del delavnic in laboratorijev.

Prodaja v podjetju Pivk pa ne zajema samo pisarniških stolov. Na voljo so tudi pisarniške mize in ostalo pisarniško pohištvo, garderobna stojala, koši za ločevanje odpadkov ter visokokakovostne sedežne garniture.

Pisarniški stoli Pivk d.o.o. | Najcenejši stoli, otroški pisarniški stoli, nakup stolov, prodaja pisarniških stolov- povezave do naše spletne strani: