Direktorski stoli Pivk - ustvarjeni za sprejemanje pomembnih odločitev

Direktorski stol je med pisarniškimi stoli na samem vrhu. Je več kot le stol, je vir navdiha in moči ter ustvarjen za sprejemanje pomembnih odločitev. Prava izbira direktorskega stola nam ne bo olajšala samo dela, ampak bo vplivala tudi na naše počutje in zdravje ter prispevala k udobju in večji produktivnosti.

V podjetju Pivk so na voljo različni direktorski stoli, ki zadovoljijo še tako visoke zahteve. Izdelani so iz sodobnih materialov, ki povečujejo udobje pri delu, ter preprečujejo utrujenost zaradi nepravilnega sedenja. Tapecirani so lahko s tekstilom po izboru ali pa z umetnim in naravnim usnjem. Usnjeni stol se odlično prilega telesu in tako nudi popolno udobje, navdušuje pa s svojim enkratnim in neponovljivim videzom. Njihova ergonomska struktura in oblika zagotavljata udobno večurno sedenje, saj nudita oporo na pravih točkah, hkrati pa se stoli dobro prilegajo telesu.

Ergonomski pisarniški stoli za zdravo sedenje

Ergonomski stolErgonomski direktorski stoli so najboljša rešitev pri dolgotrajnem sedenju. Sedenje na običajnem pisarniškem stolu lahko po predolgem pasivnem sedenju povzroči bolečine v hrbtu ali križu, kar lahko sčasoma privede do resnejših zdravstvenih težav, kot so oslabljene mišice, slaba drža oziroma odrevenele ali mravljinčaste noge. Zaradi naprej sklonjene drže so vratne in ledvene mišice zategnjene in utrujene, kar lahko vodi v mišični krč.
Ergonomija je znanost o prilagajanju delovnega okolja zaposlenemu. Raziskuje posebnosti in sposobnosti človeškega organizma z namenom, da odkrije najbolj naravno držo človeka pri delu. Omogoča prilagajanje človeka delu in dela človeku. Tako zagotavlja bolje opravljeno delo in poskrbi, da je delovno mesto varno in da so zaposleni zadovoljni.
Pri oblikovanju oziroma načrtovanju delovnega okolja pa moramo v čim večji meri upoštevati individualne značilnosti zaposlenih. K udobnejšemu in bolj zbranemu delu v pisarni lahko znatno pripomore ergonomično pohištvo, torej tudi pisarniški stol.
Ergonomsko oblikovani direktorski stoli pripomorejo k temu, da je pritisk telesa enakomerno razporejen. Njihova posebna oblika je prilagojena izpostavljenim delom telesa, kot je na primer hrbtenica. Za najboljšo namestitev pa so opremljeni z dvižnim mehanizmom, ki omogoča spust in dvig višine sedeža.

Danes so na voljo tudi pisarniški stoli z gibljivim oziroma aktivnim sedežem, ki posameznika silijo v gibanje med sedenjem. Nenehno spreminjanje položaja sedenja ohranja sklepe hrbtenice v gibanju in s tem neguje medvretenčne ploščice, zato velja dinamično sedenje za najbolj zdravo.

Poskrbite za svoje zdravje in si privoščite udoben ergonomski direktorski pisarniški stol Pivk.

Pisarniški stoli Pivk d.o.o. | Direktorski stoli, pisarniški stol, ergonomski stol, usnjeni pisarniški stoli- povezave do naše spletne strani: