Delovni stoli - ergonomsko oblikovani so najbolj zdravi

Delovni stoliDelovni stoli imajo velik vpliv na počutje in zdravje zaposlenih. Mnogi med nami velik del dneva presedimo na pisarniških stolih, a se tega morda premalo zavedamo. Naša hrbtenica je med sedenjem zelo obremenjena, mišice in vezi, ki jo pri stoječem stanju podpirajo, pri sedenju niso aktivne, zato popolnoma oslabijo. Po dolgotrajnem sedenju nas tako začne ''trgati'' v križu in ostalem delu hrbtenice, naše noge odrevenijo ali postanejo mravljinčaste. Zaradi naprej sklonjene drže so zategnjene in utrujene tudi vratne in ledvene mišice, kar lahko vodi v mišični krč. Iz vseh navedenih razlogov je prav, da izbiri stola posvetimo dovolj pozornosti. Dober delovni stol namreč ne prispeva le k udobju, pač pa tudi k boljši produktivnosti vsakega posameznika.

Najboljšo rešitev pri dolgotrajnem sedenju predstavljajo zdravi pisarniški stoli, ki so ergonomsko in anatomsko oblikovani. To pomeni, da se tako računalniški kot industrijski delovni stoli prilagajajo vaši specifični obliki telesa, njihov sedež pa se lahko prilagodi tudi po globini, višini ali nagibu. Vsak stol ima naslonjalo, ki se ga da nastaviti po višini, nagibu in obliki hrbta. Poleg tega imajo zdravi pisarniški stoli tudi ledveno oporo.

Delovni in laboratorijski stol Pivk - trpežen, neobčutljiv, enostaven za vzdrževanje

Laboratorijski stoliIndustrijski delovni in laboratorijski stoli Pivk vam bodo prihranili veliko delovnih ur, ki bi bile sicer izgubljene zaradi bolniške odsotnosti ob bolečinah v križu ter hrbtenici, poleg tega pa zagotavljajo udobno in zdravo delovno okolje, kar spodbuja produktivnost. Delovni stol je namenjen predvsem za proizvodnjo, laboratorije in delavnice, lahko pa ga uporabimo tudi kot pomožni stol.

Priročni industrijski stol Jurček predstavlja nepogrešljiv sestavni del vsakega delovnega prostora. Stol vrtiljak z mehkim sediščem nudi prijetno kratkoročno sedenje, zaradi svoje majhnosti pa omogoča neverjetno prilagodljivost uporabe. Zlahka se zlije s prostorom, brez hrbtišča in držal za roke ga po uporabi enostavno skrijemo pod drug kos pohištva.

Laboratorijski stol odlikujejo izjemna trpežnost, lepa oblika, udobje ter neobčutljivost na nečistoče. Čistimo ga lahko z gospodinjskimi čistili.

Zdravi pisarniški in računalniški stoli, ki spodbujajo delovno produktivnost

Kot specialist za notranjo opremo pisarniških in ostalih poslovnih prostorov vam podjetje Pisarniški stoli Pivk d.o.o. poleg industrijskih stolov nudi tudi ostale pisarniške stole, kot so direktorski, operativni in računalniški stoli. Ponudbo pa dopolnjujejo pisarniške mize in ostalo pisarniško pohištvo, garderobna stojala, koši za ločevanje odpadkov ter sedežne garniture.

Privoščite si udobje, ki vam ga nudijo le zdravi, ergonomsko oblikovani pisarniški stoli. Verjemite, hrbtenica vam bo hvaležna.

Pisarniški stoli Pivk d.o.o. | Pisarniški stoli, pisarniški stoli za hrbtenico, pisalni stol, usnjeni pisarniški stoli - povezave do naše spletne strani:

  • delovni stoli
  • zdravi pisarniški stoli
  • laboratorijski stoli
  • računalniški stoli