Pisarniški stol - za zdravo sedenje izberite ergonomski stol

Dober pisarniški stol bo blagodejno vplival na počutje in zdravje zaposlenih, prispeval k udobju, posledično pa tudi k boljši produktivnosti. Zaradi večurnega sedenja na neustreznem stolu se lahko kaj hitro pojavijo bolečine v hrbtu ali križu, te pa sčasoma lahko privedejo do resnejših zdravstvenih težav. Marsikdo ne ve, da je naša hrbtenica najbolj obremenjena ravno v času sedenja. Medtem ko je pritisk teže telesa na hrbtenico med ležanjem v povprečju 25 kg in ko stojimo 100 kg, je pri sedenju kar 175 kg. Ravno zaradi tolikšne obremenitve hrbtenice pri sedenju je dober pisarniški stol še kako pomemben.
Z napredkom v stroki so moderni pisarniški stoli postali ergonomsko oblikovani in se v veliki meri prilagajajo krivuljam hrbtenice. Ergonomski pisarniški stol bo tako nudil vašemu telesu ustrezno oporo na kritičnih mestih. Njegov sedež se lahko prilagodi po globini, višini ali nagibu, naslonjalo pa po višini, nagibu in obliki hrbta. Poleg tega imajo ti zdravi in moderni pisarniški stoli tudi ledveno oporo.
Še bolj zdravi pa so moderni pisarniški stoli z gibljivim oziroma aktivnim sedežem, ki posameznika silijo v aktivnost, v gibanje med sedenjem. Nenehno spreminjanje položaja sedenja neguje medvretenčne ploščice, saj ohranja sklepe hrbtenice v gibanju. S spreminjanjem položaja sedenja se medvretenčne ploščice ne nagibajo na stran in so tako dobro prekrvavljene in nahranjene.
Dinamičnost sedeža predstavlja ugodno rešitev za hrbtenico, zato je opravljanje nekaterih »sedečih« del mnogo lažje.

Moderni in zdravi pisarniški stoli Pivk za dom in pisarno

Moderni pisarniški stol za pravilno držoV podjetju Stoli Pivk vam lahko ponudimo izdelke visoke kakovosti, izdelane iz sodobnih materialov, ki povečujejo udobje pri delu ter preprečujejo utrujenost zaradi nepravilnega sedenja. Tapecirani so lahko s tekstilom po izboru ali pa z umetnim in naravnim usnjem. Najpogostejšo izbiro predstavljajo udobni in zdravi pisarniški stoli oz. vrtiljaki in fotelji, ki po zaslugi odlične ergonomije in ortopedske oblike varujejo vaše počutje in zagotavljajo največje udobje med sedenjem. Najboljšo izbiro za dolgotrajna sedeča dela predstavlja menedžerski in operativni ergonomski pisarniški stol. V konferenčnih sobah, sprejemnicah, predavalnicah in čakalnicah najdemo konferenčne stole, industrijski oz. delovni pa so namenjeni predvsem delavnicam. Uporabimo ga lahko tudi kot pomožni delovni stol.
Poskrbite za svoje zdravje in si po ugodni ceni privoščite moderen ergonomski pisarniški stol Pivk. Prepričani smo, da boste v širokem naboru pisarniških stolov in pohištva zagotovo našli pravi pisarniški stol zase in to po zelo ugodni ceni. Vabljeni k ogledu naše spletne strani.


Stoli Pivk | Pisarniški stoli za zdravo hrbtenico - povezave do naše spletne strani: