Izdelava rolet in ostalih senčil za okna, ki so kvalitetna in trajna


Podjetje Strle je družinsko podjetje, ki se že več deset let ukvarja z izdelavo rolet in drugih senčil za okna in vrata. Izdelujemo zunanje rolete in notranje rolete, žaluzije in komarnike za okna in vrata. Svoje produkte nenehno razvijamo in skrbimo, da so izdelane zunanje rolete in drugi produkti, v koraku s časom tako glede izgleda, kot tudi glede samih mehanizmov in njihovega delovanja.
Izdelki, ki jih pošljemo na tržišče so kvalitetni in trajni. Izdelani so iz materialov, ki so odporni na vplive okolja, prostor pa dobro zaščitijo pred toploto in svetlobo. Zunanje rolete služijo kot dobra protivlomna zaščita. Njihovo vzdrževanje in čiščenje je zelo nezahtevno.


zunanje žaluzijeLasten razvoj izdelave rolet


Z lastnim razvojem in izdelavo rolet, smo uspeli znižati cene izdelave rolet, zunanjih in notranjih žaluzij ter komarnikov, tako da so sedaj cenovno ugodni in tako dostopni širšemu krogu uporabnikov.
Zraven same izdelave rolet, se ukvarjamo tudi z njihovo montažo. Izdelava rolet bo v primeru naročila izvedena dosledno in natančno, delo pa bomo opravili v dogovorjenem roku.Izdelava zunanjih in notranjih rolet po ugodnih cenah izdelava rolet


Izdelava zunanjih rolet je cenovno ugodna. Tudi cene notranjih rolet so dostopne. Cene lahko najdete v ceniku notranjih in zunanjih rolet. Cenik rolet za okna lahko najdete na naši spletni strani. Povpraševanje za izdelavo rolet je možno poslati kar na spletni strani. V primeru vprašanj ali dvomov se lahko na nas obrnete po email naslovu ali telefonski številki, ki ju najdete zapisana na naši spletni strani. Lahko pa se oglasite tudi v naši poslovalnici, kjer vam bomo z veseljem svetovali in vam pomagali pri izbiri okenskih senčil za vaš dom ali drug objekt, za katerega jih potrebujete. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki ima pri izdelavi in montaži rolet večletne izkušnje in bo tako vašo idejo dopolnila s svojim strokovnim znanjem.

ROLETE VIVEDO