Pošlji povpraševanje

Avtoličarstvo in ličarska oprema za različna opravila

Avtoličarstvo že vrsto let velja za enega izmed najbolj priljubljenih in iskanih poklicev, saj se avtomobilska industrija venomer razvija, pri tem pa razvija nove avtoličarske tehnike. Avtoličarstvo torej velja za panogo, ki predstavlja enega izmed najpomembnejših korakov v avtomobilski industriji, saj v okvirju avtokleparskih oz. avtoličarskih del skrbi za lakiranje raznovrstnih kovinskih in lesenih predmetov.

Ta panoga pa se še zdaleč ne ukvarja zgolj z lakiranjem osebnih vozil, temveč tudi z lakiranjem oz. barvanjem dostavnih, tovornih in drugih vozil. V poštev pride torej vedno, ko je nujen nanos barve, bodisi ob izdelavi novega vozila bodisi ob popravilu rabljenega. Avtoličarska dela najpogosteje potekajo v mehanični in obrtni delavnici, izredno pogosto pa tudi v podjetju, ki je specializirano posebej za avtoličarska in avtokleparska dela. Poklic avtoličarja pa ne zajema zgolj lakiranja večjih površin, temveč tudi raznorazna dela na dodatni opremi, platiščih, konstrukcijah, drsnih vratih ipd. Pri tem izrednega pomena igra kakovostna avtoličarska oprema.

Z dobro avtoličarsko opremo bo avtomobil spet kot nov

Pomembnost dobre kakovosti avtoličarske opreme

Zaradi tolikšne razširjenosti avtoličarske panoge in raznoraznih avtoličarskih dejavnosti je izrednega pomena dejstvo, da izberemo delavnico, ki slovi tako po visoki kakovosti svojih storitev kot tudi po vrhunski avtoličarski opremi. Slednja mora biti vzdržljiva in primerljiva z ostalimi izdelki na trgu, prav tako pa je dobro, da se ponaša tudi z dobrim razmerjem med kakovostjo in ceno. Čeprav je skorajda vsa ličarska oprema na razpolago v živo, pa se dandanes mnogo kupcev, dejavnih v avtoličarski panogi, odloča za nakup avtoličarske opreme po spletu, saj so tam cene običajno ugodnejše.

Selekto d.o.o. pri tem nudi izredno široko izbiro najraznovrstnejše opreme za avtoličarska dela. Gre za distribucijsko podjetje, ki pa se ne odlikuje zgolj po kakovosti svojih artiklov, temveč tudi po svoji zanesljivosti, profesionalnosti, dolgoletnimi izkušnjami in odličnem odnosu do svojih strank, ki se semkaj vedno znova rade vračajo. Podjetje Selekto d.o.o. distribuira priznane blagovne znamke, kamor med drugim sodijo Devilbiss, Silco, Rupes, Debeer, PPG in druge.

Dobro razmerje med ceno in kakovostjo ličarske opreme

Avtoličarska oprema zajema celoten spekter najrazličnejših pripomočkov za lakiranje raznoraznih površin. Podjetje Selekto d.o.o. poleg ličarskega potrošnega materiala svojim uporabnikom nudi tudi ličarsko opremo in pripomočke, med drugim vrhunske ličarske pištole in ličarska stojala. V svoji ponudbi se podjetje trudi zajeti kar največ pripomočkov, uporabnih v avtoličarski panogi, pri tem pa upošteva tudi dobro razmerje med kakovostjo in ceno.

Selekto d.o.o. med drugim nudi pnevmatske brusilke, električne brusilke, mobilne sesalce, grelne pištole, sesalne roke, električne polirke, pnevmatske polnilne postaje, ličarske pištole za nanos baze in prozornega laka, stenska držala za orodja, mobilne sesalne turbine, kolutne brusilnike, ličarska stojala, podstavke, naprave za sušenje in še mnogo več. Selekto d.o.o. na ta način ne pokriva skoraj celotnega spektra avtoličarske opreme, kot so denimo ličarske pištole in ličarska stojala, temveč svojim strankam venomer zagotavlja tudi visoko raven kakovosti (storitev), na ta način pa ostaja konkurenčno.

Avtoličarska pištola za nanos prozornega lakaVrtljivo avtoličarsko stojalo

Vrhunska kakovost ličarskih pištol

Podjetje Selekto d.o.o. sicer slovi po svoji spletni trgovini, obenem pa jih je mogoče obiskati tudi v prostorih njihove trgovine, kjer si je moč ogledati mešalnico barv in celoten proizvodni program znamke Silco. Podjetje prav tako razpolaga z odlično razvejano ekipo terenskih komercialistov, ki se ukvarja s prodajo in dostavo izdelkov po celotni Sloveniji. Kot rečeno, je v njihovi ponudbi ličarske opreme moč najti raznovrstne izdelke in pripomočke, ki se uporabljajo v avtoličarstvu. Na tem področju so izjemnega pomena zlasti vrhunske ličarske pištole in ličarska stojala, ki slovijo kot nepogrešljiv del opreme vsakega izkušenega avtoličarja. Tako ličarske pištole kot tudi ličarska stojala se odlikujejo po vrhunski izdelavi in kakovosti, ki prepričata še tako zahtevnega uporabnika. Slednji tako lahko pri podjetju Selekto d.o.o. izbira med različnimi izdelki vrhunskih in priznanih proizvajalcev. Poleg ličarskih pištol in ličarskih stojal podjetje nudi tudi brusilke, polirke in ostale izdelke.