Pošlji povpraševanje

Brusilke: Izberite tisto, ki jo potrebujete

Selekto d.o.o. je distribucijsko podjetje, ki je znano po svoji profesionalnosti, dolgoletnih izkušnjah in odličnemu odnosu s strankami. V ponudbi imajo izdelke različnih blagovnih znamk kot so Silco, PPG, Debeer, Rupes in Delibiss. Imajo tudi lastno fizično trgovino, kjer je na voljo mešalnica barv, prodajni program znamke Silco in druge izdelke svetovno znanih proizvajalcev. Me drugim so v prodajnem programu na voljo električne brusilke, pnevmatske brusilke, brusni papir in brusni diski. Podjetje ima svojo terensko ekipo, ki naročene izdelke dostavlja strankam po celotni Sloveniji.

Stranke si lahko pogledajo ponudbo izdelkov kot so pnevmatske brusilke, brusni papir, brusni diski in podobno kar na njihovi spletni strani. Izdelki so razvrščeni po kategorijah glede na njihovo funkcijo. Vsak izdelek je prikazan na priloženi fotografiji. Poleg tega pa se zraven nahaja še njegov opis; dimenzije, uporaba in druge pomembne informacije. Navedena je tudi cena vsakega artikla posebej. Izdelek je možno naročiti prek spleta.

OBIŠČITE TRGOVINO SELEKTO


Kategorija izdelkov: brusna sredstva

Med kategorijami izdelkov lahko najdemo brusna sredstva, kite, temeljne materiale, maskirne izdelke, prozorne lake in barve ter drugo. Brusna sredstva pa nadalje obsegajo (električne) brusilke, pnevmatske brusilke, brusne diske in brusni papir.

Brusni papir se lahko uporablja za širok izbor materialov. Je impregniran in upogljiv, zaradi česar zagotavlja gladkost obdelane površine. Hkrati je tudi zelo odporen proti morebitnem trganju. Ima dolgo življenjsko dobo.

Brusni disk se prav tako odlikuje po dolgi življenjski dobi. Zagotavlja nizke stroške dela, kar najmanjše stroške materiala, po drugi strani pa so rezultati brušenja izvrstni.

Na voljo so številne različice pnevmatske brusilke, električne brusilke in drugih izdelkov. Vsak kupec lahko v naboru izdelkov najde tisto, kar v svojem konkretnem primeru potrebuje.

Ne veste točno, kateri izdelek bi bil najbolj primeren za vaše konkretne potrebe? Ste nekoliko izgubljeni v vsej ponudbi? Potem se lahko vedno obrnete na strokovnjake podjetja Selekto in jih povprašate za pomoč. Z veseljem vam bodo podali nasvete, s katerimi si boste olajšali izbiro in nakup.

Zobniško gnana pnevmatska brusilkaMini orbitalna pnevmatska brusilkaNaklučno orbitalna električna brusilka


Poslanstvo podjetja Selekto

Podjetje Selekto, ki ponuja širok nabor brusilk, brusnega papirja in brusnih diskov, si prizadeva za ohranjanje visokega nivoja kakovosti izdelkov. Hkrati pa so izdelki na voljo po glede na kakovost precej ugodno ceno. Zaposleni v podjetju se trudijo, da izpolnjujejo najvišje zahteve njihovih strank, ko gre za ponudbo tovrstnih izdelkov. Gradijo na dobrem sodelovanju med vsemi oddelki; še posebej pri sodelovanju z marketinško in tehnično podporo.

Vabimo vas, da si na njihovi spletni strani sami pogledate aktualno ponudbo. Ličarske izdelke lahko pregledujete po blagovnih znamkah ali glede na kategorijo funkcionalnosti. Izdelki imajo različne tehnične lastnosti. Tako lahko v pestrem naboru izdelkov najdete res tisto, kar potrebujete. V primeru kakršnihkoli vprašanj pa vam je ekipa vedno na voljo.

Potrebujete tudi tehnično oziroma varnostno dokumentacijo. Poiščite želeno dokumentacijo na spletni strani podjetja. Na spletni strani podjetja vas sproti obveščajo tudi o novostih oziroma novih izdelkih, ki so na voljo iz različnih kategorij kot so pnevmatske brusilke, brusni diski in brusni papir. Na spletni strani si lahko ogledate tudi vedo posnetke določenih izdelkov. Tako boste lahko videli, kako le-ti delujejo v praksi in kako si lahko z njimi pomagate.

Brusilni papir pravokotne oblike za električne brusilceBrusilni disk za električni brusilecBrusilni papir v roli


Če si torej želite poseči po visokokakovostnih izdelkih tovrstne kategorije, potem vam priporočamo, da si ogledate ponudbo na spletni strani podjetja Selekto in izberete tiste izdelke, ki jih potrebujete.

Če boste potrebovali kakšen nasvet ali tehnično pomoč, se lahko kadarkoli obrnete na njihove strokovnjake.