Pošlji povpraševanje

Avtoličarska oprema brez katere je delo avtoličarjev nemogoče

Avtoličarstvo in z njim avtoličarska oprema veljata za eno izmed najpomembnejših panog v avtomobilski industriji. Avtoličarska dela praviloma veljajo za zaključna dela, najdemo pa jih v mehaničnih, obrtnih in v za to specializiranih delavnicah ter podjetjih. Avtoličarstvo in vsa dela ter storitve, povezane z njim, se še zdaleč ne osredotočajo zgolj na lakiranje in brušenje novih vozil, temveč tudi oz. zlasti rabljenih in poškodovanih. Avtoličar se običajno ukvarja z deli na aluminijskih in kovinskih platiščih, poleg tega pa tudi na ostalih površinah, danimo drsnih vratih, ograjah ipd., restavrira pa lahko celo starejša vozila. Ker je avtoličarstvo panoga izrednega pomena, se venomer poudarja tudi nujnost dobre avtoličarske opreme. Slednja mora biti izdelava iz kakovostnih materialov, dobro pa je, da se poleg tega odlikuje tudi po dobrem razmerju med ceno in kakovostjo. Med avtoličarsko opremo dandanes prištevamo najrazličnejša orodja in pripomočke, in sicer vse od brusnega papirja in pnevmatskih oz. električnih brusilk pa do avtoličarskih pištol ter avtoličarskih stojal.

Zobniško gnana brusilka

Zakaj je nujno, da izberemo dobro avtoličarsko opremo?

Niso zgolj avtoličarske storitve in njihovi izvajalci tisti, ki prispevajo k dobremu končnemu izdelku, temveč predvsem in zlasti vrhunska avtoličarska oprema. Ko se odločamo za to, katerega ponudnika izbrati, se moramo ozreti tudi na izdelke, ki jih le-ta uporablja. Podobno je, če se s to panogo ukvarjamo sami, bodisi ljubiteljsko bodisi poklicno. Na trgu dandanes mrgoli od mnogih ponudnikov storitev in avtoličarske opreme, med katerimi podjetje Selekto d.o.o. še posebej izstopa. Podjetje se ne odlikuje zgolj po izdelkih vrhunskih proizvajalcev (denimo Devilbiss, Silco, Rupes, Debeer, PPG idr.), ki jih lahko najdemo v njegovi spletni trgovini, temveč tudi s fizično prodajalno, ki se ponaša z edinstveno mešalnico barv. Med izdelke, na katere je podjetje še posebej ponosno, med drugim prištevamo sledeče: pnevmatske brusilke, električne brusilke, mobilne sesalce, grelne pištole, sesalne roke, električne polirke, pnevmatske polnilne postaje, ličarske pištole za nanos baze in prozornega laka, stenska držala za orodja, mobilne sesalne turbine, kolutne brusilnike, ličarska stojala, podstavke, naprave za sušenje ipd.

Brusni papir in vrhunske pnevmatske brusilke

Podjetje Selekto d.o.o. se ponaša z izdelki, ki se odlikujejo po svojem odličnem razmerju med kakovostjo in ceno. Eden izmed najbolje prodajanih artiklov je definitivno brusni papir; podjetje v tem okviru razpolaga s precejšnjo ponudbo, saj svojih kupcem med ostalo avtoličarsko opremo nudi razna brusna sredstva: izredno učinkovit brusni papir, brusne diske, brusne diske za fino brusenje, brusni papir v roli, vodobrusni papir, brusni papir na peni, fleksibilen sistem za suho brušenje, univerzalne rezalke, kontrolni črni prah, matirne paste, vmesnike, brusne bloke, brusne mreže, podložne diske in še mnogo drugega. Tovrstna brusna sredstva, kamor denimo sodi tudi visoko učinkoviti brusni papir, imajo široko uporabnost in še zdaleč niso uporabna zgolj v avtoličarstvu, podobno pa je tudi z drugimi izdelki v njihovi ponudbi, denimo z brusilkami. Podjetje Selekto d.o.o. na voljo nudi najrazličnejše brusilke, med drugim pnevmatske brusilke in električne brusilke.

Visoko učinkoviti brusni papirBrusni papir - disk

Brusilna sredstva in brusilke: pnevmatske in električne brusilke

Eden izmed najbolj prepoznavnih in najznačilnejših kosov avtoličarske opreme so vsekakor brusilke in razna brusna sredstva (mdr. zlasti visoko učinkoviti brusni papir). Selekto d.o.o. v svoji široki ponudbi vključuje tudi najsodobnejše pnevmatske in električne brusilke. Medtem ko se t. i. zobniško-gnane pnevmatske brusilke odlikujejo po odličnem zobniškem gibanju in prisilno rotacijo, so naključno-orbitalne električne brusilke primerne za obdelavo polnil na večjih površinah. Pnevmatske brusilke se – kot eden izmed ključnih kosov avtoličarske opreme – odlikujejo po vrhunskem zobniškem pogonu, ki omogoča hitro odstranjevanje materiala. Zaradi svoje okretnosti so primerne za pripravo površin brez pregrevanja površine. Za razliko od pnevmatskih brusilk se električne brusilke ponašajo z brezhibnim elektronskim modulom, ki nudi maksimalno kontrolo celo pri najzahtevnejših površinah. Vsebujejo denimo tudi nastavek za sesalno cev in podložni disk s t. i. velcro pritrditvijo.

OGLEJTE SI VELIKO PONUDBO NAŠE SPLETNE TRGOVINE