Pošlji povpraševanje

Kakovostni izdelki za avtoličarstvo

Podjetje Selekto je distributer številnih izdelkov za avtoličarstvo, polirnih past, barv v spreju, brusnega papirja, zaščit podvozja in podobnih artiklov visoke kakovosti. Sodeluje s priznanimi proizvajalci, ki nudijo izdelke z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. Da bi si ogledali njihovo ponudbo, obiščite njihovo spletno stran, ter preverite katerogije izdelkov, ki so na voljo. Pri vsakem modelu izdelka je priložena tudi slika le-tega. Preverite lahko tehnične lastnosti, funkcionalnosti in dimenzije. Na spletni strani so dostopni tudi podatki o cenah izdelkov.

Brusilni diskPasta za posliranje v enem kosuSrebrni lak za platišča v spreju


Izdelki za avtoličarstvo in podobni pripomočki

V kategoriji avtoličarstva oziroma ličarske opreme in pripomočkov lahko najdete pnevmatske in električne brusilke, mobilne sesalce, grelne pištole, sesalne roke, električne polirke in drugo. Gre za raznovrstne izdelke, med katerimi lahko izbirate. Če ne veste, kateri izdelek bi bil najbolj primeren za vaše potrebe, se lahko vedno obrnete na naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in vas usmerjali pri nakupu.

Izbirate lahko tudi med različnimi polirnimi pastami, ki so na voljo v ponudbi. Ena izmed kategorij izdelkov so tudi prozorni laki in barve v spreju. Izbirate lahko med bravo za odbijače, drugimi barvami ter zelo kvalitetnimi laki za premaz.

Brusni papir se odlikuje po dolgi življenjski dobi, saj je zelo obstojen. Primeren je za rabo na različnih materialih. Izbirate lahko med različnimi tipi. Vsak ima določene specifike. Na spletni strani lahko v ponudbi izdelkov najdete tudi take brusne papirje, ki služijo zaščiti podvozja.

Trgovina Selekto ima v svoji ponudbi izdelke priznanih blagovnih znamk kot so Silco, PPG, Debeer Refinish, Rupes, Devilbiss in Evocon. Gre za blagovne znamke, ki so priznane v svetovnem merilu in ki nudijo zelo kakovostne izdelke, pri tem pa cena, ki jo kupec zanje odšteje, ni previsoka.

Na enem mestu vas torej čaka široka ponudba izdelkov. Če se boste med pregledovanjem le-te znašli pred dilemo, katere izdelke za avtoličarstvo, zaščito podvozja ali barve v spreju izbrati, se obrnite na kontaktne podatke podjetja Selekto. Tako vam bodo strokovnjaki pomagali, da boste na primer izbrali pravo polirno pasto ali pa brusni papir. S tem boste prihranili čas, ko bi morali tovrstne informacije iskati sami. Podjetje hkrati pozornost posveča temu, da so dobavni roki čim krajši in boste želene izdelke dobili v najkrajšem možnem času od prejema naročila.