Manuel Fickovic s.p.

Lasni podaljški 123

Postopno podaljševanje las je rešitev, če ne želite preočitne razlike

Podaljševanje las lahko opravite po korakih, da vaša preobrazba kar čez noč, ne bo preveč očitna. Postopno podaljševanje las je v tem primeru dobra rešitev, saj ga lahko razširite na več mesecev. Tako boste svoj videz spremenili praktično neopazno, doma pa boste shranili različne dolžine lasnih podaljškov clip on iz naravnih las in jih kdaj kasneje spet uporabili. Če vas velika sprememba ne moti preveč, lahko že pri prvem podaljševanju las posežete po dolgih laseh, ali pa si celo umislite lasne podaljške čop. Najbolj kakovostno je podaljševanje las s stoodstotno naravnimi lasmi, ki jih je najlaže oblikovati, prav tako pa so najbolj vzdržljivi. Obstaja veliko napačnih predstav, tudi o lasnih podaljških clip on in prav je, da o njih malce spregovorimo. Še posebej, če se za podaljševanje las odločate prvič ter ste morda zaradi vsega slišanega v dilemi, je prav da se podučite in pustite skrbi ob strani. Prva takšna neresnica je, da bodo lasni podaljški clip on povzročili poškodbe na vaših laseh. Ti naj bi postali tudi ob nošenju lasnih podaljškov iz naravnih las tanki, poškodovani in zlomljeni. To seveda ne drži. Je pa nekaj resnice v tem, če se boste odločili za podaljševanje las v frizerskem salonu, kjer vam bodo s pomočjo vročine in lepila fiksirali posamezne pramene. V takem primeru bodo lasje zaradi fizikalnih in kemičnih učinkov spremenjeni in dovzetni za poškodbe, tudi če se boste odločili le za lasne podaljške čop. Zagotovo so boljša rešitev lasni podaljški clip on, ki jih boste po nekaj urah sneli in bodo vaši lasje lahko počivali.

Lasni podaljški iz naravnih las

Lasni  podaljški tape on se prilepijo na lase vendar niso škodljivi

Tudi pri lasnih podaljških tape on se uporablja lepilo, vendar lasem ne škodijo saj sta način podaljševanja las ter lepilo popolnoma drugačna kot pri vročem lepljenju. Trak na lasnih podaljških tape on ima močno lepilo, ki vsebuje keratin, enako snov, ki jo imamo ljudje v laseh in nohtih. Ker je trak naravnega izvora lasem ne škoduje, poleg tega pa ga je mogoče uporabiti večkrat. Ko naravni lasje zrastejo, vam lahko frizerka ali prijateljica, ki to obvlada, lasne podaljške tape on preprosto prestavi višje. Takšno podaljševanje las je zelo dobrodošlo saj je ne nazadnje cenovno ugodno, prav tako pa so tudi vsi lasni podaljški iz naravnih las tape on izjemno kakovostni. Če so vam bolj pri srcu jih lahko brez strahu izberete namesto lasnih podaljškov clip on. Ne bodo škodili ne vašim lasem niti lasišču. Omeniti je potrebno tudi govorice o tem, da so lasni podaljški čop pretežki ter in zato trgajo in lomijo lase. Tudi to ne drži. Tudi lasni podaljški čop spadajo v kategorijo lasnih podaljškov iz naravnih las in zato niso nič težji kot drugi. Prav tako je način njihove namestitve prilagojen drugačni uporabi, zato je tudi ta strah popolnoma odveč. Če so vam všeč, si hitro naročite lasne podaljške čop in se samozavestno in brez strahu podajte na prvo prireditev ali zabavo ter uživajte kolikor se da.

Dolgi lasni podaljški

Podaljševanje las z lasnimi podaljški clip on je enostavno in hitro

Podaljševanje las z lasnimi podaljški clip on je začasno saj si jih boste nadeli in sneli po potrebi. Morda prvič ne bo šlo tako hitro kot petič ali šestič, ampak tako kot pri vsaki stvari tudi pri podaljševanju las velja, da vaja dela mojstra. Ko se boste navadili, boste za vsakodnevno podaljševanje las porabili le nekaj minut, kar je zanemarljivo glede na to, da boste videti kot da ste pravkar prišli izpod rok profesionalca. Lasni podaljški iz naravnih las, ki jih lahko najdete v naši ponudbi vam bodo spremenili življenje, zato pobrskajte in izberite kar vam je všeč.

Več o lasnih podaljških čop