Manuel Fickovic s.p.

Lasni podaljški 123

Lasni podaljški ostanejo dolgo takšni kot novi, če jih pravilno negujete,

kar pa ne pomeni, da so lasni podaljški tako zelo občutljivi. Pa začnimo na začetku. Lasni podaljški so namenjeni kot dodana vrednost lastnim lasem, s katerimi jih lahko podaljšate, povečate volumen in naredite pričesko bogatejšo. Barvni lasni podaljški pričesko popestrijo za posebne priložnosti ali le zaradi preproste želje po drugačnosti. To je z barvnimi lasnimi podaljški mogoče storiti brez barvanja in kemikalij, kar je hitreje ter bolj zdravo za telo. Lasni podaljški v ponudbi so narejeni iz človeških las ter so izjemno gosti od sponke do konic. Seveda so boljši kot lasni podaljški iz umetnih materialov, saj so videti popolnoma naravno in se z naravnimi lasmi dobesedno zlijejo. V naši trgovini z lasnimi podaljški boste našli le 100% naravne izdelke, ki vam bodo poenostavili življenje in povečali samozavest. Od okusa posameznice je odvisno ali bo izbrala barvne lasne podaljške, ki se bodo ostro ločili od naravnih las ali pa se bodo ti razlikovali le v nežnih niansah. Različni (tudi) lasni podaljški na sponke, so se pojavili že koncem 17. stoletja in bili trenutni modni hit le kratek čas, dokler niso v petdesetih letih prejšnjega stoletja doživeli pravi »bum« med zvezdniki in se v disco obdobju osemdesetih, razširili tudi med ostalo populacijo. Od tistega časa naprej so barvni lasni podaljški ter vsi naravni toni ves čas »na sceni«.

Clip on naravni podaljški so nadomestili lepljenje las v frizerskih salonih

Clip on naravni podaljški omogočajo obogatitev pričeske hitro in brez dolgotrajnega sedenja v frizerskem salonu. Lasni podaljški, ki jih vpletajo frizerji, so precej občutljivi, njihovo vzdrževanje zahteva uporabo posebnih šamponov, balzamov in sredstev za oblikovanje pričeske, da se ohranijo v relativno dobrem stanju. Poleg tega, je njihova odstranitev mogoča le z odstranjevalcem lepila saj so na lase dobesedno prilepljeni, kar pa zagotovo ni zdravo. Clip on naravni podaljški ponujajo neštete možnosti, enostavno namestitev ter odstranitev, glede na razpoloženje pa lahko posežete tudi po barvnih lasnih podaljških če ste takšne volje. Clip on naravni podaljški ali po naše lasni podaljški na sponke se z lahkoto pripnejo v lase, kar lahko storite sami ali poiščete pomoč. Kaj takega pride v poštev še posebej če ste namenjeni na kakšno posebno prireditev, poroko ali kaj podobnega in si želite imeti lasne podaljške urejene na malce bolj fini način. Če pa zadevo obvladate sami, je še toliko bolje saj se boste uredili kakor boste želeli in takrat, ko boste frizuro potrebovali. Clip on naravni podaljški so v trgovini z lasnimi podaljški dosegljivi v različnih dolžinah trakov, na katerih so fiksirane sponke, katere se ena za drugo pazljivo pripnejo v lase. Če boste nanje pazili in jih uporabljali po predpisih proizvajalca, bodo lasni podaljški na sponke dolgo časa obdržali prvotno obliko in kakovost, vi pa boste prihranili pri stroških, ki jih namenite za frizerja.

Lasni podaljški na sponke

Več o lasnih podaljških na sponke

Barvni lasni podaljški na sponke - ugodno v trgovini z lasnimi podaljški

Poleg tega, da je lasne podaljške na sponke mogoče z lahkoto namestiti, jih je mogoče tudi kodrati in likati. To je zelo dobrodošlo, saj z lahkoto spreminjate frizuro glede na priložnost in glede na počutje. Zaradi vrhunske kvalitete, se barvni lasni podaljški ne cefrajo, lomijo, vozlajo ali kako drugače poškodujejo, zato jih lahko brez skrbi nosite vsak dan. Vaša pričeska bo ostala bujna, lasje pa se ne bodo zredčili kot se to rado dogaja pri lasnih podaljških slabše kvalitete. V naši trgovini z lasnimi podaljški boste našli lasne podaljške vseh vrst z možnostjo različnega vpenjanja. Naj omenimo tudi flip in podaljške, ki se v lase pripnejo s pomočjo tanke žičke, ki jih dobro pričvrsti. Brez skrbi jih lahko oblikujete s fenom, vročim likalnikom, kodralnikom ali z navijalkami tako kot svoje lase. Preverite našo ponudbo in si privoščite vsak dan drugo pričesko.

Clip on naravni podaljški

Več o barvnih lasnih podalških