Manuel Fickovic s.p.

Lasni podaljški 123

Lasni podaljški so najboljša rešitev za kratke lase

Ali se morda sprašujete, kako do gostih dolgih las? Enostavno in praktično rešitev predstavlja podaljševanje las z lasnimi podaljški. Gre za postopek, ki je zelo priljubljen v marsikaterem frizerskem salonu. Dodatna prednost postopka pa je tudi ugodna cena lasnih podaljškov. Današnji hiter način življenja in vedno več obveznosti zahtevata, da je urejanje las čim bolj preprosto, naša pričeska pa brezhibno urejena. Lasni podaljški za kratke lase so nepogrešljiva izbira za bujne in sijajne lase, ki kar pokajo od zdravja, pa tudi za privlačne dolge lase z negovanimi konicami.
Spletna trgovina z lasnimi podaljški ponuja različne lasne podaljške, zato boste nedvomno našli takšne, ki se bodo najbolje prilegali vašemu obrazu. Elegantnost, prefinjenost in vrhunsko kakovost zagotavlja linija Oxy Premium iz 100-odstotno naravnih las. Gre za prestižno linijo lasnih podaljškov, ki v vsakem dekletu prebudi močno žensko. Linija navdušuje razigrane mlade dame, ki se spogledujejo z življenjem in same ustvarjajo priložnosti. Oxy Premium lasni podaljški za kratke lase – pravi odgovor na vprašanje, kako do gostih dolgih las.

Sto odstotno naravni lasni podaljški

Lasni podaljški iz 100-odstotno naravnih las

Lasni podaljški se delijo na umetne in naravne lase. V primerjavi z naravnimi so umetni lasni podaljški zagotovo ugodnejši. Žal je cena njihova edina prednost. Umetni podaljški za lase namreč ne dosegajo enakih rezultatov kot izdelki iz naravnih las. Le te lahko namreč obdelujemo s kodralniki, likalniki ter drugimi pripomočki. Umetni lasje zaradi občutljivih materialov ne smejo biti izpostavljeni tako visokim temperaturam. V kolikor si zaželimo spremembe barve, moramo kupiti tudi ustrezno barvo umetnih lasnih podaljškov. V primeru naravnih podaljškov temu ni tako, saj jih lahko pobarvamo skupaj z naravno rastočimi lasmi. Na otip so umetni lasje nekoliko bolj suhi, krhki in niso tako mehki kot naravni. Poleg tega se ne svetijo enako, kot naravni lasje in zaradi tega se lahko na blizu opazi, da oseba nosi podaljške.
Če smo ekološko osveščeni, je naša izbira povsem jasna. Naravni lasni podaljški za kratke lase so okoljsko manj obremenjujoči kot umetni, so trajnejši ter sčasoma ne zbledijo. Naravni podaljški za lase se praktično zlijejo s pričesko in se navzven popolnoma skladajo z njo.

Hitro do lepih, dolgih las


Različni lasni podaljški za kratke lase – clip on, flip, microring, keratinski

V spletni trgovini z lasnimi podaljški vemo, kako do dolgih las. Na voljo so različni tipi lasnih podaljškov. Vak izmed njih pa ima svoje prednosti in slabosti, zato je priporočljivo, da se pred samim postopkom podaljševanja poučimo o osnovah vsakega postopka. Odločite se lahko za clip on, flip ali keratinske podaljške, microring ali volumizer. Še zlasti praktično in cenovno ugodno rešitev predstavljajo clip on lasni podaljški (na sponke).
Podaljški za lase clip on linije Oxy Premium predstavljajo popolno rešitev za tiste, ki si želijo zgostiti tanke lase in hkrati ohraniti določeno fleksibilnost glede stilskega oblikovanja pričesk. Prameni se lahko na lase pritrdijo s sponkami, s čimer se ustvari čudovit volumen. Stilske pričeske s čudovitim volumnom se tako lahko poljubno spreminjajo in vam omogočijo nešteto možnosti. Podaljški za lase clip on so povsem preprosti za uporabo. Tako hitro kot se namestijo, se lahko tudi ponovno odstranijo.
Še zlasti primerna je ta metoda za vse tiste, ki niso povsem prepričani, da si dejansko želijo podaljšanja las. Clip on lasni podaljški za kratke lase vam bodo omogočali eksperimentiranje brez posledic, saj jih boste lahko, ko se jih boste naveličali, ponovno odstranili.
Ne sprašujte se več, kako do dolgih las, ampak še danes obiščite našo spletno trgovino z lasnimi podaljški. Vabljeni.

Preverite ponudbo naravnih lasnih podaljškov