Manuel Fickovic s.p.

Lasni podaljški 123

Če želite biti drugačni in posebni si omislite kvalitetne lasne podaljške

lasni podaljški

Dolge lase so ljudje že od nekdaj povezovali z mladostjo in lepoto, zato so si ženske vedno želele daljših ter gostih las. Z namenom biti lepe so skozi mnoga obdobja nosile takšne in drugačne lasulje, ki pa še zdaleč niso bile videti naravne. Z uporabo lasnih podaljškov je danes to mogoče doseči enostavno in hitro. V nekaj minutah lahko kratki, tanki lasje postanejo dolgi, bujni in polni. Pomagate si lahko z naravnimi lasnimi podaljški clip on, ki za namestitev ne zahtevajo nobenega posebnega postopka, niti ne veliko časa. Narejeni so iz pravih las, videti so popolnoma naravno, z njimi pa si lahko privoščite katerokoli barvo, dolžino ali slog ki vam ustreza. Prednost uporabe lasnih podaljškov na sponke je, da so videti kot pravi, poleg tega pa ne poškodujejo vaših las. V naši bogati ponudbi se lahko razgledate med različnimi modeli nad katerimi boste zagotovo navdušeni. Če še nikoli niste poskusili clip on podaljškov, naj vam prvič pomaga prijateljica ali pa za pomoč prosite svojo frizerko ali frizerja. Postopek je enostaven zato boste to veščino hitro osvojili in si boste lasne podaljške na sponke z lahkoto namestili tudi sami. Naj vas ne skrbi, z njimi svojih las ne boste poškodovali, niti se ti bodo začeli cepiti ali redčiti.

Lasni podaljški clip on iz pravih las so videti popolnoma naravno

Obstajajo različne vrste lasnih podaljškov, ki se razlikujejo glede na materiale iz katerih so narejeni in glede nato kako se v lase nameščajo. Poleg popolnoma naravnih lasnih podaljškov, obstajajo tudi stoodstotno sintetični in takšni, ki so narejeni iz kombinacije človeških, živalskih in sintetičnih las oz. dlak. Mogoče je kupiti različne dolžine, teksture, barve, odtenke, kodraste ali ravne. Ne glede na to katere naravne lasne podaljške clip on iz pravih las v ponudbi izberete, boste z videti čudovito, njihova svilnata struktura pa vam bo omogočila enostavno oblikovanje in vzdrževanje. Če kodre lasnih podaljškov na sponke zmočite, bodo ti kasneje še lepši in bolj definirani, s krajšimi lasmi boste videti razposajeni in mladostni, z elegantno speto frizuro pa boste zasijali na vsaki prireditvi ali dogodku. Podaljševanje las je lahko trajno, pri katerem podaljške ne morete vsakodnevno menjati, lahko pa je tudi začasno kar vam daje možnost, da dolžino las spreminjate glede na razpoloženje ali potrebo. V primeru, da se odločite za naravne lasne podaljške clip on iz pravih las, jih lahko snamete kadar želite in zamenjate z drugimi. Spremembe so vedno dobrodošle, kar vam ta način urejanja las omogoča, poleg tega pa vam na široko odpre vrata do drugačnosti.

lasni podaljški

Z naravnimi lasnimi podaljški clip on iz pravih las boste čudoviti

Stopite iz okvirja in si dovolite eksperimentirati. Če se želite preizkusiti v različnih pričeskah vam je to zdaj dostopno. Tudi če imate željo svoje lase skrajšati in postriči bolj na kratko kot običajno, vam ni potrebno več dvakrat premisliti. S clip on podaljški si lahko čez noč povrnete svojo staro dolžino ali pa jo celo podaljšate. S kratkimi lasmi se lahko preizkusite tudi brez striženja. Strokovnjak vam lahko namesti clip on podaljške za lažjo predstavo. Tako boste videli kaj lahko pričakujete če boste svoje lase skrajšali in vam olajša odločitev.

Lasni podaljški drznih barv so idealni za večerne izhode

Če želite pritegniti poglede na posebnem dogodku ali prireditvi, bodite drzni in si privoščite naravne lasne podaljške clip on živih in atraktivnih modnih barv. Te je mogoče kodrati, likati, barvati, tudi postriči zaradi lažjega oblikovanja in jih preprosto oprati. Imajo izredno dolgo življenjsko dobo ter ne izgubljajo na kvaliteti. Ko se jih naveličate, jih preprosto snamete in nadenete druge, ali pa tudi ne. Preglejte našo veliko ponudbo in naročite lasne podaljške, ki so vam všeč. Zagotovo boste našli prave.

clip on podaljški