Manuel Fickovic s.p.

Lasni podaljški 123

Podaljševanje las za ustvarjanje bujne pričeske

Podaljševanje las je praktična odločitev, ko razmišljamo o stilski preobrazbi. Morda želimo doseči urejen videz za kakšno posebno priložnost ali pa le vnesti spremembo v svoj vsakdan. Lepi in dolgi lasje so tisti atribut, ki za mnoge ženske pomeni dodelano vizualno podobo. Z naravnimi lasnimi podaljški iz naše ponudbe boste dosegle želen perfekten videz. Podaljški se spojijo z vašo podobo tako, da se prilegajo vašemu obrazu in barvi vaših las.

Clip on lasni podaljški: trgovina prek spleta

V ponudbi naše spletne trgovine je na voljo široka paleta izdelkov za podaljševanje las, s katerimi si lahko pomagate na poti do urejenega videza in lepe frizure z negovanimi lasmi. Podaljški clip on se pritrdijo s sponkami, ki so prevlečene s silikonom. Njihova namestitev je hitra in preprosta, zagotavljajo pa udobje tudi, ko jih nosite dalj časa. V spletni trgovini lahko izdelke pregledujete po barvah in izberete tistega, ki ustreza vašemu naravnemu odtenku. Barvna lestvica obsega najrazličnejše nianse. Najpogostejše so naravne barve črna, rjava in blond; izstopajo pa živahne rdeča, modra, roza in vijolična barva. Na voljo so vam dolžine 38 cm, 50 cm in 60 cm oziroma teže 70 g, 160 g in 200 g. Paketi lasnih podaljškov vsebujejo večdelni set, ki ga sestavljajo trakovi različnih velikosti; te pritrdite na ustreznih mestih na zadnjem in stranskem delu glave. Večdelni set lahko obsega sedem ali devet trakov. Obiščite našo spletno trgovino in si oglejte raznoliko izbiro lasnih podaljškov. Preverite ponudbo ugodnih popustov; pri nekaterih izdelkih nudimo tudi brezplačno dostavo.

Želite pričesko z daljšimi lasmi, ki bi jih lahko spele v čop?

Lasni podaljški: čop za klasičen ali moderen videz

V čop speti lasje niso le praktična rešitev, ko ne želimo, da bi nas motili pri delu. Čop poskrbi tudi za igriv in privlačen izgled in je ena najbolj priljubljenih frizur, ki jo lahko ženske uredijo na neskončno domiselnih načinov. V ponudbi imamo lasne podaljške za čop s sistemom clip on, ki jih je enostavno pritrditi na lasišče, postopek je povsem neboleč. Svojo frizuro boste lahko hitro uredile, čop pa bo videti popolnoma naravno. Na voljo so vam blond, rjava in črna barva v več odtenkih. Ti podaljški so dolgi 50 centimetrov in tehtajo 100 gramov. So ravni in lepo padajoči.

Clip on lasni podaljški iz naravnih las za vse vrste pričesk

Lasni podaljški clip on iz pravih las

Prednost naših izdelkov za podaljševanje las je, da so narejeni iz 100-odstotno naravnih las. Linija Oxy Premium ponuja odlično kvaliteto in poskrbi za prefinjen videz. Popolnoma naravni človeški lasje so remy kakovosti. Ravni lasje so brez vozlov, odlikuje jih svilnata mehkoba. S podaljški boste dosegle gostoto, ki jo omogoča dvojno pletenje oziroma dvojno število las. Lahko jih kodrate in ravnate in se tako poigrate z oblikovanjem različnih pričesk. Lasje se ne zavozlajo in jih boste z lahkoto česale. Pomešajo se z vašimi lasmi in poskrbijo za celovito lep izgled. Podaljški so varni za uporabo, vaših las pri nameščanju in nošenju ne poškodujejo.

Clip on naravni podaljški poudarijo naravno lepoto

Trendi, ki težijo k naravnemu videzu, bodo bržkone vedno priljubljeni. Pri modi in urejanju zunanje podobe je zaželeno posegati po pripomočkih, ki podčrtajo naravno lepoto in jo pripeljejo do izraza. Cilj je modne dodatke in svoj naravni videz zliti v eno. Tako je tudi z lasmi in urejanjem pričeske. Lasje so za marsikatero žensko okras – in celo simbol, ki poudarja njeno ženstvenost in individualnost. Podaljševanje las je izvrstna odločitev za ženske, ki v naglem ritmu življenja želijo poskrbeti za svoj videz hitro in praktično, a učinkovito. Bodisi mlajše ženske, ki želijo preizkusiti drzen videz, ali pa zaposlene in mame, ko se odločijo za spremembo – za različne frizure poskrbijo lasni podaljški (čop, kita, spuščeni lasje ...). Lasje bodo v polnosti videti zdravi in sijajni, privlačni vse do negovanih konic.