Manuel Fickovic s.p.

Lasni podaljški 123

Pri nas boste izvedeli kako hitreje priti do daljših in bolj gostih las

Če ste se prvič znašli v situaciji, ko bi želeli spremeniti svojo pričesko in videz na drugačen način kot običajno, vas lahko ogromna ponudba na tržišču zmede in zapelje v nakup nekvalitetnih proizvodov. Zato je dobro poznati nekaj osnovnih značilnosti in vedeti nekaj podatkov o kvaliteti lasnih podaljškov in njihovem načinu nameščanja.

dolgi lasje


V naši ponudbi boste našli veliko zbirko visokokakovostnih Remy lasnih podaljškov, z obilico informacij, ki vam jih nudimo pa si boste lažje predstavljali kako enostavno in hitro priti do daljših las. Remy lasni podaljški imajo dolgo življenjsko dobo, saj so zaradi posebnega načina obdelave izjemno prožni. Prav zato dolgo časa ohranijo svoj videz in čudovito naravno teksturo. Narejeni so iz 100% naravnih las ter veljajo za najkvalitetnejše. Ker so obdelani z naravno vodo polno mineralov, ti obdržijo vse dobre lastnosti, njihova struktura pa se pri obdelavi ne poškoduje kot se pogosto zgodi pri poceni različicah. Tako kot pri vsaki stvari, tudi pri lasnih podaljških nizka cena ni merilo za kakovost, zato je dobro odšteti kakšen evro več in si zagotoviti kvaliteto. Pri lasnih podaljških Remy zagotovo ne morete zgrešiti, saj je v njih združeno vse najboljše kar lahko pričakujete; to je sijočo pričesko, zdrav videz, svilnat otip in bolj goste lase, ki bodo prenesli pogosta umivanja, trajno kodranje, beljenje, toplotno obdelavo in vso ostalo nego, katero se običajno nameni naravnim lasem.

Z lasnimi podaljški Remy lahko pridete do daljših las hitro in neboleče

Na trgu je veliko izrazov, povezanih z lasnimi podaljški: microring, Oxy, Remy, rinke, tape on, clip on, keratinski vsadki, prameni in mnogo drugih, ki jih je dobro poznati preden se boste odločili za naročilo ali nakup. Zelo priljubljeni microring lasni podaljški so primerni za vse vrste las. Na laseh ne povzročajo poškodb saj se nanje fiksirajo s pomočjo majhnih obročkov. Ti lahko nosijo le manjše, lažje pramene, zato jih tudi izjemno tanki lasje lepo in brez težav držijo. V lase se vpnejo s posebnimi sponkami brez kakršnekoli toplotne obdelave, katera rada povzroči poškodbe. Pri vpletanju microring lasnih podaljškov se običajno uporablja kvačka, kar je popolnoma neagresiven in neškodljiv postopek. Da obročki ne drsijo z las so znotraj prevlečeni s silikonsko prevleko in brez težav zdržijo tri do štiri mesece. Videz po končanem postopku je popolnoma naraven, lasje so bolj gosti, svilnati in pričeska bogata. Na naši spletni strani si poglejte različne barve, teksture in dolžine lasnih podaljškov. Po želji so ti lahko ravni ali kodrasti, lahko vam jih frizer tudi ostriže, navije ali poravna. Ne čakajte, da vam zrasejo lasje, saj lahko z našimi lasnimi podaljški pridete do daljših las hitreje in enostavneje. Za zelo konkurenčno ceno pa pričakujte tudi najboljšo kakovost.

keratinski podaljški

Z lasnimi podaljški Oxy bodo vaši lasje ostali nepoškodovani

Lasni podaljški Oxy spadajo med najbolj kakovostne podaljške, s katerimi lahko hitro pridete do daljših las, lepega videza in samozavesti kakršno si želi vsaka ženska. V naši široki ponudbi boste našli različne tipe, dolžine in barve lasnih podaljškov, vse od svetlih do temnih in mešanih odtenkov. Lasni podaljški so najvišje Remy kvalitete, kar pomeni, da so stoodstotno naravni. Če želite poudariti svojo individualnost boste v med pestro izbiro našli tudi odtenke živih, drznih barv, ki si jih lahko nadenete za vsak dan ali za posebne priložnosti. Z novo linijo lasnih podaljškov Oxy si lahko privoščite eksperimentiranje in preizkusite različne frizure in dolžine. V primeru da želite svoje lase skrajšati, boste le-te z lahkoto nadomestili če se boste kratke pričeske naveličali, saj lahko z lasnimi podaljški pridete do daljših in bolj gostih las kar čez noč. Preglejte našo spletno trgovino, kjer boste našli veliko različnih artiklov s katerimi se lahko nagradite in očarate ljudi okoli sebe.

oxy lasni podaljški