Preventivni pregledi SCIO za preprečitev bolezni

Preventivni pregled in bioresonančna diagnostika predstavljata učinkovit način, kako se izogniti zdravstvenim težavam. Sodobni stil življenja postaja vse hitrejši, kar za sabo potegne stres in posledično bolezni. Preventiva zato postaja nujna, saj vam zgodnja bioresonančna diagnostika lahko prihrani mnogo skrbi, težav in denarja. SCIO preventivni pregledi vam omogočajo, da pogledate v svoje telo in njegovo energijsko stanje. Če želite imeti svoje zdravje in počutje pod kontrolo, se odločite za preventivni pregled. Bioresonančna diagnostika in preventivni zdravstveni pregledi so učinkovit diagnostični pripomoček, ki je pomagal že mnogim. Na voljo stavam tudi iridodiagnostika, s katero razberemo pretekle in bodoče bolezni iz šarenic vaših oči, ter laserska terapija, ki zelo uspešno zmanjšuje otekline, vnetja in kronične bolečine.


Vas večkrat boli glava? Pridite na preventivni pregled

Preventivni pregledi vam omogočajo ponovno vzpostavitev ravnovesja v vašem telesu. Zgodnja bioresonančna diagnostika je zelo pomembna, saj z njo preverjamo stanje notranjih organov, tkiv in žlez, poleg tega pa preventivni pregledi nudijo vpogled v energijsko stanje telesa. Poškodovana energija, katere glavni vzrok je stres, privede do bolezni, zato je preventiva vsekakor pomembna. V primeru glavobola, vročine, slabosti, bolečin v vratu ali hrbtu vam priporočamo preventivni pregled. Poleg naštetega bioresonanca nudi tudi odkrivanje in zdravljenje alergij.


Preventivni pregledi SCIO vam omogočajo še:

  • Preventivni pregled EEG (valovanje možganov)
  • Preventivni pregled EKG (delovanje srca)
  • Preventivni pregled EMG (električni odziv mišic)
  • Preventivni pregled zobovja in čeljusti
  • Preverjanje občutljivosti na različne snovi, kar služi kot preventiva pred alergijo
  • Preventivni pregled stopnje hidracije in oksigenacije
  • Preventivni pregled vašega čustvenega stanja
  • Ugotavljanje energijskih blokad
  • Preventivni pregledi za mnoge druge fizične in duševne težave

 

Bioresonančna diagnostika ne lajša le simptomov, temveč se osredotoča na izvor bolezni, zato so preventivni pregledi izredno učinkoviti. Preventivni pregledi SCIO bodo odpravili dvome ter vam razkrili marsikatero informacijo o vašem telesu in energiji. Ne dovolite, da se vam bolezensko stanje poslabša in se raje odločite za alternativno zdravljenje.


Iridodiagnostika – preventivni pregledi po metodi iridologije

Iridodiagnostika temelji na predpostavki, da so v šarenici vtisnjena znamenja preteklih, sedanjih in prihodnjih bolezni. Prav zaradi slednjih deluje kot učinkovita preventiva. Že naši daljni predniki na Kitajskem in v Indiji so odkrili, da vsaka cona šarenice predstavlja povezavo z določenim notranjim organom.


Kaj je torej iridodiagnostika?

 

Podobno kot bioresonančna diagnostika tudi iridodiagnostika omogoča ugotavljanje primarnega vzroka bolezni, preventivni pregledi pa potekajo hitro, preprosto in brez bolečin. Iridodiagnostika, ki jo izvajamo s posebno iridokamero za opazovanje šarenic, je izredno natančna in razkrije celotno stanje vašega telesa. Poleg tega kot odlična preventiva kaže na bolezni, ki vam pretijo.

 

Lah Medikal center | Preventiva: preventivni pregledi, bioresonančna diagnostika in iridodiagnostika - povezave do naše spletne strani:

- Preventivni pregledi

- Preventivni pregled

- Preventiva, diagnostika

- Iridodiagnostika

- Bioresonančna diagnostika

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Klanec 13
1218 Komenda
Spletna stran
E-pošta
031 616 351
Seznam fraz
Preventivni pregledi, preventivni pregled, preventiva, diagnostika, iridodiagnostika, bioresonančna diagnostika
AKCIJE PODJETJA
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA