Alternativno zdravljenje

V sodobnem času je poleg uradne medicine vedno bolj prisotna tudi alternativna medicina. Poglejte na primer homeopatijo, ki spada pod alternativno zdravljenje. Homeopatski izdelki so dosegljivi v vedno več lekarnah, saj uspešno odpravljajo bolečine in bolezni. Čeprav alternativna medicina ni znanstveno dokazljiva, jo za zdravljenje mnogih bolezni uporablja vse več ljudi. Alternativno zdravljenje se približuje klasični medicini, saj se slednji večkrat pripeti, da ne pozna odgovora na določene bolezni.


Alternativno zdravljenje človeka obravnava celostno

Alternativno zdravljenje temelji na dveh glavnih predpostavkah. Prva je, da je človek telesno, duševno in duhovno bitje. Alternativna medicina zato organizem obravnava celostno, kar ji omogoča bolj poglobljen pogled v človeka, njegove bolečine in bolezni. Verjetno se vam je že kdaj pojavila nenadna bolečina, za katero ni bilo pravega razloga. V takem primeru je odlična rešitev alternativno zdravljenje, saj je zelo verjetno, da bolečina izhaja iz energijskega neravnovesja v vašem telesu. Ne dovolite, da bolečina privede do bolezni, in se odločite za preventivni pregled v našem centru. Izkušeni terapevti vam bodo pomagali pri premagovanju bolezni ali bolečine, ter vam predstavili vse možnosti, ki jih nudi alternativna medicina.


Alternativno zdravljenje – samozdravljenje

Druga glavna predpostavka, ki je značilna za alternativno zdravljenje, je sposobnost samozdravljenja. Vse v naravi teži k ravnovesju in enako je s človeškim telesom. Glavna težava je v tem, da življenje postaja vse hitrejše in bolj stresno, kar za sabo pripelje slabo počutje ali bolečine, ki pogosto prerastejo v bolezni. Alternativna medicina torej trdi, da je zdravje naravno stanje človeka. Vendar, če človek ni izpostavljen ustreznim pogojem, kot so zdrava prehrana, redno gibanje, pozitivne misli in nasploh zdrave navade, pride do padca odpornosti, pojavi se lahko bolečina ali pa celo bolezen. Alternativna medicina poudarja, da je treba živeti v skladu z naravnimi zakoni. Na tak način se lahko zoperstavimo bolezni in telesu omogočimo, da se prične proces regeneracije.


Alternativno zdravljenje ponuja različne oblike zdravljenja

Alternativna medicina nudi ogromno možnosti, kako odpraviti bolečine in bolezni, seveda pa odlično deluje tudi kot preventiva. Razlog za to je v tem, da je alternativno zdravljenje v uporabi že iz pradavnine in posledično zelo razvito. Bolečina in bolezen sta že od nekdaj prisotni, zato se je do danes izoblikovalo mnogo načinov zdravljenja, ki jih omogoča alternativna medicina.


Alternativno zdravljenje delimo na več glavnih vej:

  • Holistična medicina
  • Tradicionalna kitajska medicina (akupunktura, zeliščarstvo, tai-chi…)
  • Ajurveda
  • Joga
  • Aromaterapija
  • Homeopatija
  • Vibracijska medicina
  • Kvantna medicina...


Alternativno zdravljenje v centru Lah Medikal

V Lah Medikal centru vam ponujamo različne vrste alternativnega zdravljenja. Usposobljeni terapevti z dolgoletnimi izkušnjami vam priporočajo, da se odločite za preventivni zdravstveni pregled. Odlične rezultate je pokazala bioresonanca s SCIO aparatom, veliko strank pa pravi, da jim je laserska terapija pomagala odpraviti marsikatere bolečine in bolezni. Ne smemo pozabiti še na koloidno srebro, ki kot alternativno zdravljenje predstavlja močno konkurenco antibiotiku, saj ga prekaša v tem, da nima negativnih stranskih učinkov, hkrati pa deluje tudi protivirusno. Izognite se bolezni in raje poskrbite za svoje zdravje. Vabimo vas, da preizkusite alternativno zdravljenje v našem centru.

 

Lah Medikal center | Alternativno zdravljenje: alternativna medicina in zdravljenje bolečin in bolezni - povezave do naše spletne strani:

- Alternativno zdravljenje

- Alternativna medicina

- Zdravljenje bolečine

- Zdravljenje bolezni

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Klanec 13
1218 Komenda
Spletna stran
E-pošta
031 616 351
Seznam fraz
Alternativno zdravljenje, alternativna medicina, zdravljenje, bolečina, bolečine, bolezni
AKCIJE PODJETJA
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA