Bioresonanca SCIO – terapija za zdravje


Bioresonanca postaja vse bolj razširjena metoda za odkrivanje bolezni, tudi tistih, ki trenutno še ne kažejo prepoznavnih znakov navzven. Bioresonanca SCIO oz. SCIO biofeedback je metoda, s katero lahko zato odkrijemo zametek bolezni ter jo uspešneje in hitreje zdravimo. Vsak od nas je že kdaj občutil negativni stres, simptomi pa nas ne zanimajo, dokler ne občutimo težav. Te počasi, a vztrajno naraščajo v določenih delih našega telesa in navadno poiščemo pomoč, ko je bolezen že v polnem razmahu. Opazimo, da nam odpornost in imunski sistem počasi opešata, za regeneracijo telesa pa pogosto sploh nimamo časa. Bioresonanca SCIO ali SCIO biofeedback in spremljajoča terapija sta zato najboljši preventivni varovalki vašega zdravja. Druga velika prednost pa je v tem, da bioresonanca odkrije tudi spremljajoče simptome, ki jih s konvencionalno medicino morda ne moremo odkriti ali pa jih ne povezujemo z določenim bolezenskim stanjem.

 

Bioresonanca SCIO za naravno pomoč telesu


Bioresonanca SCIO (Scientific Consciousness Interface Operating system) je sistem, ki prek vmesnika poveže SCIO aparat in računalnik. Telo je sestavljeno iz okoli 200 kvadriljonov celic, usklajevanje njihovega ravnovesja in informacij z asistenco bioresonance pa se lahko zgodi le v podzavesti. Bioresonanca SCIO biofeedback nam omogoča hitrejšo obdelavo vseh informacij in jasnejšo sliko obstoječih težav v telesu. SCIO bioresonanca nam torej pomaga odkriti težave, SCIO terapija pa: okrepi imunski sistem, zniža negativni stres s simptomi in omili bolezni srca. Bioresonanca preprečuje tudi možgansko kap in olajša odvajanje od kajenja. Z združeno močjo bioresonance in ugotovitev, ki jih nudi iridodiagnostika (pregled očesne šarenice) pa dobimo popoln vpogled.

 

SCIO bioresonanca, terapija je neboleča in učinkovita


SCIO terapija poteka tako, da s posebnimi elektrodami SCIO aparata, ki so pritrjene na glavo, roke in noge, poiščemo vsa neravnovesja v telesu. Pove nam, od kod izvirajo težave, bioresonanca pa nato s homeopatskimi vzorci v telo prenaša blagodejne snovi, ki pomagajo pri samozdravljenju telesa. SCIO bioresonanca omogoča zdravljenje na naraven način, v primeru začetnih stadijev bolezni pa predvsem hitreje in učinkoviteje pripomore k ozdravitvi. Bioresonanca SCIO oz. SCIO biofeedback se priporoča vsem, ki jim uradna medicina ne uspe diagnosticirati težav v telesu. Če ste med njimi tudi vi, pokličite Lah Medikal Center na 031 616 351 ali pošljite email na info@lahmedikal.si – naj vam pomaga bioresonanca!

 

Bioresonanca in še več:

 

 

Lah Medikal Center |  Bioresonanca in terapija - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Klanec 13
1218 Komenda
Spletna stran
E-pošta
031 616 351
Seznam fraz
bioresonanca, terapija, bioresonance, scio biofeedback
AKCIJE PODJETJA
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA