Bolečine in bolezni

Bolečine in bolezni vam preprečujejo polno uživanje življenja, njihovo zdravljenje in odpravljanje pa vam vzameta veliko časa. V Lah Medikal centru vam ponujamo preventivni zdravstveni pregled in zgodnjo diagnostiko bolezni in bolečin, ki vam bosta pomagala odgnati skrbi in prihranila čas.  


Bolečine in bolezni – odpravite jih in si privoščite si zdravo, polnejše življenje

Bolečine in bolezni lahko povsem ohromijo vaše življenje, še posebno, če gre za ponavljajoče se bolečine in bolezni, ki jih medicina ne more ali ne zna odpraviti. Pri nas vam omogočimo vpogled v splošno energijsko stanje vašega telesa in vam povemo, kaj je narobe z njim. Če vas pestijo kratkotrajni glavoboli, vročine, bolečina v vratu, ramenih in hrbtenici, slabše počutje, slabost in pomanjkanje odpornosti, nikar ne oklevajte in sporočil vašega telesa ne odpravite z zamahom roke, saj vam vaše telo sporoča, da je nekaj narobe in da so potrebne spremembe. Preventivni zdravstveni pregled in diagnostika vam bosta omogočila, da boste uvedli prepotrebne spremembe v vašem življenju, saj se da veliko bolezni in bolečin preprečiti in odpraviti s preprostimi, majhnimi spremembami življenjskega stila, ki vas v nasprotju z zdravili ne bodo stala nič.


Bolečine in bolezni – opravimo preglede različnih bolečin in bolezni, vam svetujemo in omogočimo, da preprečite njihov izbruh  ali se jih za vedno znebite

Bolečine in bolezni je lažje zdraviti in odpraviti, če vemo, kje je njihov izvor – naš preventivni zdravstveni pregled, diagnostika in zdravljenje so vam lahko pri tem v veliko pomoč. S pregledom lahko zaznamo vaše preteklo in sedanje zdravsteno stanje ter opazimo, kakšne bolezni in bolečine vas lahko doletijo v prihodnosti, če ne boste v vaše življenje vnesli sprememb. Strokovnjaki v Lah Medikal centru vam:  

 • pregledamo stanje notranjih organov, tkiv in žlez
 • opravimo preventivni pregled EEG (valovanje možganov), EKG (delovanje srca) in EMG (električni odziv mišic)
 • pregledamo in analiziramo zobovja in čeljusti
 • preverimo stanje hrbtenice in vretenc
 • ugotovimo prisotnost alergenov, alergij, bakterij, parazitov, škodljivih snovi in virusov
 • preverimo občutljivost na hrano, živila, zdravila in druge snovi
 • stanje mineralov v telesu
 • preverimo stopnjo hidracije in oksigenacije
 • ugotavljamo izpostavljanje geopatogenim in drugim škodljivim vplivom okolja
 • preventivno pregledamo stanje kislosti in bazičnosti telesa
 • ugotovljamo energijske blokade


Bolečine in bolezni – nikar se jih več ne oklepajte

Veliko bolečin in bolezni je odgovorov na porušeno ravnovesje v vašem čustvenem stanju – pri nas vam le-tega preverimo in vam svetujemo ter pomagamo spremeniti vaše življenje, da vas bolečine in bolezni nikoli več ne bodo ovirale. Bolečine in bolezni so lahko preteklost, otresite se jih in vstopite v zdravo, sončno prihodnost s pomočjo Lah Medikal centra!

 

Lah Medikal center | Rešite se bolečin in bolezni - povezave do naše spletne strani:

- Bolečina v telesu

- Bolezni

- Bolečine

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Klanec 13
1218 Komenda
Spletna stran
E-pošta
031 616 351
Seznam fraz
bolečine, bolezni, bolečina
AKCIJE PODJETJA
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA