SCIO aparat in SCIO bioresonanca za preventivni pregled


SCIO aparat je pripomoček, ki nam pomaga v procesu SCIO bioresonance poiskati in razvozlati neravnovesja v telesu. SCIO biofeedback ali SCIO bioresonanca pridobiva vse večjo popularnost, saj odkriva tudi težave, kjer bolezen še ni izražena do te mere, da bi lahko prepoznali katere izmed simptomov. Zaradi tega SCIO biofeedback (bio povratna informacija o stanju vašega telesa) omogoča komplementarno zdravljenje, ki zagotavlja zatretje bolezni v kali. Takšen preventivni pregled s SCIO napravo vam prihrani kasnejše skrbi, stroške in čas.

 

SCIO aparat – preventivni pregled, kako deluje?


SCIO biofeedback aparat se prek vmesnika poveže z računalnikom. Bioresonanca nam namreč omogoči hitrejšo obdelavo vseh informacij in jasnejšo sliko obstoječih težav v telesu, ki jih uradna medicina morda ni zaznala. SCIO aparat in bioresonanca nam pomagata odkriti težave, ki spremljajo določeno bolezen, ki je že prisotna v našem telesu ali pa jo ujamemo v začetnih stadijih. Bioresonanca nam pomaga: okrepiti imunski sistem, znižati negativni stres (simptomi so: utrujenost, depresija, slaba volja), omili bolezni srca (arteriosklerozo in njene posledice), preprečuje možgansko kap in olajša prenehanje kajenja. Z dodatno pomočjo, ki nam jo nudi iridodiagnostika (pregled očesne šarenice) pa dobimo popoln vpogled. Diagnostični center LAH iz Komende vam ponuja preventivni pregled za sprostitev in ponovno ravnovesje. Naj bo bioresonanca in aparat SCIO vaša naslednja izbira!

 

SCIO aparat preventivni pregled in bioresonanca


SCIO aparat se z elektrodami pritrdi na telo in tako razbere, kje v telesu se kopičijo škodljive snovi. SCIO bioresonančni preventivni pregled je cenovno zelo ugoden, hkrati pa vas reši dodatnih skrbi. Terapija poteka tako, da po začetni diagnostiki nadaljujemo zdravljenje z blagodejnimi homeopatskimi vzorci in pripravki, s katerimi bioresonanca pripomore k naravnemu samozdravljenju telesa. SCIO bioresonanca omogoča zdravljenje na naraven način, v primeru začetnih stadijev bolezni pa predvsem hitreje in učinkoviteje pripomore k ozdravitvi. Bioresonanca oz. SCIO biofeedback se priporoča vsem, ki jim uradna medicina ne uspe diagnosticirati težav v telesu. Če ste tudi vi med njimi, pokličite Lah Medikal Center na 031 616 351 ali pošljite email na info@lahmedikal.si – naj vam pomaga bioresonanca!

Kadilci, odvajanje od kajenja na prerost način.

 

SCIO biofeedback aparat in bioresonanca za preventivni pregled ter ostale storitve v našem centru:

 

 

Lah Medikal Center | Scio aparat za preventivni pregled in bioresonanca - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Klanec 13
1218 Komenda
Spletna stran
E-pošta
031 616 351
Seznam fraz
scio aparat, scio, scio biofeedback, preventivni pregled, bioresonanca
AKCIJE PODJETJA
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA