Pregled in diagnostika celotnega telesa - v skrbi za vaše zdravje

Pregled in popolna diagnostika

Pregled pri nas je namenjen predvsem preventivi in prepoznavanju sporočil, ki nam jih pošilja telo, a jih žal preveč pogosto prezremo. Pregled celotnega telesa pomeni pregled telesa in njegovega energijskega stanja. Sam pregled in diagnostika, ki vam ga nudi Lah Medikal center, lahko najde vzroke za bolezni, ki jih klasična medicina ne more. Preventivni pregled in zgodnja diagnostika je lahko izredno učinkovit način, kako se izogniti morebitnim zdravstvenim težavam, ki se utegnejo v bodoče še poglobiti. Pregled celotnega telesa pri nas dokazuje, da vam ni vseeno za vaše zdravje. Pregled telesa in diagnostika vam postrežeta z informacijami o vas samih in o realnem stanju vašega telesa.


Pregled celotnega telesa

Pregled celotnega telesa vam omogoča:

  • vpogled v splošno energijsko stanje vašega telesa
  • pregled stanja notranjih organov
  • preventivni pregled EEG, EKG in EMG
  • pregled in analiza zobovja
  • ugotavljanje prisotnosti alergenov
  • pregled občutljivosti vašega telesa
  • ugotavljanje energijskih blokad.

 

Preventivni pregled in diagnostika se izvajata predvsem s pomočjo bioresonančne diagnostike. Bioresonančna diagnostika je učinkovit diagnostični in zdravilni pripomoček za preventivni pregled. Omogoča nam izredno natančen pregled celotnega telesa. Bioresonančna diagnostika tako lahko odkrije marsikatero bolezen, lahko pa deluje tudi preventivno. Z meritvami vibracij, ki jih oddajajo celice v telesu, odkrije odklone še preden se pojavijo simptomi bolezni. Bioresonančna diagnostika je kot pregled celotnega telesa popolnoma neškodljiva in je tako primerna tudi za otroke nad tretjim letom starosti. Je popolnoma neboleča in poteka na udobnem fotelju. Bioresonančna diagnostika je popolna diagnostika, ki je pomagala že mnogim in lahko pomaga tudi vam.


Diagnostika in pregled telesa za bolezni sodobnega časa

Pregled telesa in morebitna terapija sta še posebej pomembna za tako imenovane bolezni sodobnega časa, ki so žal čedalje bolj pogoste. Bolezni sodobnega časa se lahko velikokrat prepreči z zdravim načinom življenja, veliko pa se da storiti z znanjem, ki nam ga da preventivni pregled telesa. Preventivni pregled telesa še ne pomeni preobrata v vašem življenju – pregled celotnega telesa vam zagotovi, da je stanje vašega telesa normalno. Pregled telesa vam tako kot bioresonančno diagnostiko nudi naš center zdravja, kjer se boste sezananili tudi z drugimi prednostmi alternativne medicine. V našem centru lahko opravite tudi preventivni pregled po metodi iridologije. Preberite več o iridodiagnostiki.

 

Lah Medikal center | Pregled, pregled celotnega telesa, diagnostika – povezave do naše spletne strani:

-    Pregled
-    Pregled celotnega telesa
-    Pregled telesa
-    Diagnostika
-    Bioresonančna diagnostika

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Klanec 13
1218 Komenda
Spletna stran
E-pošta
031 616 351
Seznam fraz
pregled, pregled celotnega telesa, pregled telesa, diagnostika, bioresonančna diagnostika
AKCIJE PODJETJA
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA