Pošlji povpraševanje

Kaj je bioresonanca?

Bioresonanca se je izkazala za izredno uspešno alternativo uradni medicini, saj bioresonančna terapija in biofeedback terapija ne lajšata le simptomov bolezni, ampak poiščeta in odpravita vzrok. Na vprašanje, kaj je bioresonanca, bi lahko odgovorili tudi tako, da gre za moderno terapevtsko metodo, ki omogoča globok vpogled v človeško telo in mu hkrati pomaga, da se vrne v ravnovesje. Bioresonanca, ki spada pod alternativno zdravljenje, deluje kot odlično dopolnilo uradni medicini, saj slednja včasih ne zna razložiti, od kod se pojavijo določeni simptomi in v kaj vodijo. Tu pomaga bioresonančna diagnostika, ki prepozna neravnovesja v telesu in pove, od kod težave izvirajo. Bioresonančna terapija in biofeedback terapija sta pomagali že velikemu številu ljudi po vsem svetu.Če se še vedno sprašujete, kaj je bioresonanca in kako deluje, je najbolje, da nas obiščete v našem centru zdravja in se na lastne oči prepričate, da bioresonančna terapija resnično deluje.


Bioresonanca in samozdravljenje

Bioresonanca izhaja iz predpostavke, da ima človeški organizem lastnost samozdravljenja. Čeprav se klasična medicina s tem v celoti ne strinja, biofeedback terapija pokaže, da to drži. Bioresonančna diagnostika potrjuje, da je zdravje naravno stanje in da morajo biti izpolnjeni le določeni pogoji za vzpostavitev regeneracije telesa. Ker je organizem sistem, na katerega lahko neposredno vplivamo (opustimo zdravju škodljive navade, izločimo strupe iz telesa, se veliko gibamo...), bioresonanca in bioresonančna terapija vedno znova dokazujeta, da je proces samozdravljenja popolnoma naraven. Za še hitrejšo regeneracijo vam priporočamo koloidno srebro, ki se uporablja za uničevanje vseh škodljivih snovi v telesu.


Kako poteka SCIO bioresonančna terapija

Bioresonančna terapija in biofeedback terapija vam omogočata ponovno vzpostavitev ravnovesja vašega telesa, uma in duha. Bioresonančna terapija traja do 120 minut in je zelo preprosta in popolnoma varna. Bioresonančna diagnostika je primerna tudi za otroke, starejše od treh let. Bioresonanca SCIO poteka v udobnem fotelju, kjer se lahko popolnoma sprostite. Aparat, s katerim se pri nas izvaja bioresonančna diagnostika, se imenuje SCIO aparat. Izkušen terapevt vam na glavo, zapestji in nogi (po potrebi tudi na obolela mesta) pritrdi posebne elektrode, ki so priključene na SCIO aparat, ta pa je povezan z računalnikom. Aparat zazna neravnovesja v telesu, nato pa na obolela mesta začne prenašati na tisoče energijskih vzorcev raznih blagodejnih substanc. Bioresonanca celicam v telesu omogoča prejemanje zdravih vzorcev, posledično se vzpostavi ravnovesje in prične proces samozdravljenja.


Biofeedback terapija vpliva na vaše zdravje in počutje

Biofeedback terapija deluje tako, da preko aparata organizmu posredujemo zdravilne energijske frekvence, ki vplivajo na možgansko valovanje. Organizem te informacije zlahka prepozna in se nauči pravilno reagirati na določena bolezenska stanja. Zelo priporočljivi so preventivni pregledi, ko simptomi še niso v polnem razmahu. Bioresonančna diagnostika je primerna za vse bolezni in zdravstvene težave, rezultati, ki jih beleži računalnik, pa so vam takoj na voljo. Tudi v primeru, ko se vam zdi, da ste čustveno vedno bolj nestabilni, vam pomaga biofeedback terapija. Odlične rezultate pokaže tudi laserska terapija, ki celice preskrbi s kisikom in vpliva na njihovo obnovo. Ne sprašujte se, kaj je bioresonanca in ali resnično deluje -raje poskrbite za svoje zdravje! Obiščite nas ter se pridružite širokemu krogu zadovoljnih strank.

Lah Medikal center | Bioresonanca - bioresonančna terapija, biofeedback terapija - povezave do naše spletne strani:

- Kaj je bioresonanca?

- Bioresonanca podrobneje

- Bioresonančna terapija

- Bioresonančna terapija

- Biofeedback terapija