Iridodiagnostika - bolezen je vidna v očeh


Iridodiagnostika je metoda, s katero odkrivamo znake določenih bolezni v telesu s pomočjo znakov v naših očeh. Vsak del šarenice (barvnega kroga v očesu) nam pripoveduje o stanju našega telesa. Z iridokamero podrobno preučimo vsak njen milimeter za čim bolj natančno diagnozo. Alternativno zdravljenje kot je iridodiagnostika nam je lahko v veliko pomoč ob konvencionalni medicini, saj je vedno dobro imeti več mnenj in potrditev postavljenih diagnoz. Iridodiagnostika lahko služi tudi kot preventivni pregled, saj nam pove ne samo katere bolezni smo preboleli ali jih trenutno imamo, pač pa nam namigne tudi, katere bolezni se šele bodo razvile. Preiskusite takšno alternativno metodo, saj vam ne bo žal.

Iridodiagnostika v zgodovini


Iridodiagnostika je bila včasih del »uradne medicine«, saj je bila takrat medicina povezana z vrači in zeliščarstvom. Tako je bila iridologija in z njo povezana iridodiagnostika ena glavnih metod postavljanja diagnoz. V sodobnem času jo je s svojo shemo projekcijskih con na šarenici obudil madžarski zdravnik Ignac Pekszeli. To shemo je še podrobneje razčlenil švedski pastor Lilequist. Iridologija pa je svoje mesto našla tudi v Sloveniji - leta 1926 je pri nas delovala ena izmed največjih tovrstnih šol v Evropi Šola Geomatike in Iridologije v Slovenski Bistrici. Iridodiagnostika, zdaj kot alternativno zdravljenje, je na voljo tudi v Lah Medikal Centru v Komendi.

Alternativno zdravljenje in bioresonančna diagnostika


Alternativno zdravljenje ne poteka samo z zelišči in kristali. Bioresonančna diagnostika si je utrla pot tudi na to področje. Tako si priljubljenost povečuje SCIO bioresonanca. Bioresonanca pomaga odkrivati težave v telesu in sproža samozdravljenje. SCIO biofeedback aparat, ki je uporabljen pri tej metodi, se prek vmesnika poveže z računalnikom. Bioresonanca nam omogoči obdelavo informacij in prikaže sliko težav v telesu, ki jih je uradna medicina spregledala ali jih ni zaznala. SCIO alternativno zdravljenje nam pomaga: okrepiti imunski sistem, omiliti ali izničiti negativni stres (simptomi so: utrujenost, depresija, slaba volja), omili bolezni srca (arteriosklerozo in njene posledice), preprečuje možgansko kap in olajša odvajanje od kajenja. Z dodatno pomočjo, ki nam jo nudi irido računalniška diagnostika pa dobimo popoln vpogled v stanje telesa.

Iridodiagnostika ni edina metoda diagnostike in zdravljenja


V Lah Medikal Centru so na voljo tudi:

Lah Medikal Center | Iridodiagnostika in bioresonančna diagnostika - povezave do naše spletne strani: