Uspešno odvajanje od kajenja zahteva željo po prenehanju


Kadilci poznajo škodljivost kajenja. Večina kadilcev večkrat ali več let išče način, kako opustiti kajenje. Opustitev kajenja ni preprosta, saj kajenje spremlja močna odvisnost in škodljivost za celo telo. Kadilci vedo, da je odvajanje od kajenja ena izmed težjih nalog v življenju. Tako kot vsaka zasvojenost tudi prenehanje in opustitev kajenja zahteva svoj čas. Diagnostični center Lah Medikal vam omogoča opustiti kajenje s pomočjo SCIO bioresonance. Kadilci (vsaj večina) poznate vsaj kakšno metodo, kako se odvaditi od kajenja, saj ste zagotovo že poskusili prenehati kaditi. Če ste se odločili za odvajanje od kajenja in ste že poskušali opustiti kajenje z različnimi metodami, a vam ni uspelo, je to morda zato, ker prenehanje kajenja ni preprosto ali pa nobena od preizkušenih metod za opustitev kajenja ni bila prava za vas. Kadilci pogosto nadomeščajo kajenje z nikotinskimi žvečilkami ali z obliži, kar pa ne deluje. Telesu namreč še vedno dovajajo nikotin, z njim pa zastrupljajo telo in druge, ki si tega ne želijo. Kadilci pogosto nadomeščajo kajenje s hrano, kar ni ravno najboljši sistem za odvajanje od kajenja, saj si s hrano delate medvedjo uslugo: namesto strupenih snovi iz kajenja, vnašate dodatno količino hrane, ki vam zviša telesno težo, to pa vodi v nastanek različnih bolezni. Prenehanje kajenja je torej zahtevna naloga, odgovor na vprašanje kako prenehati kaditi pa je opustitev kajenja z bioresonanco SCIO.
Ustavite škodljivost kajenja. Prenehati kaditi je lahko preprosto, zato se odločite za prenehanje kajenja še danes.


Odvajanje od kajenja - kako prenehati kaditi z bioresonanco SCIO?


Kako opustiti kajenje
in kako se za vselej odvaditi kajenja? Bioresonanca SCIO odvajanje od kajenja je lahko manj stresno in težavno od klasičnih metod za prenehanje. Bioresonanca je učinkovita že po 30 minutah terapije. Zelo pomembna je volja za prenehanje kajenja - to je začetna točka zdravljenja. Kot simbolno dejanje vam diagnostični center Lah Medikal priporoča, da preostale cigarete zavržete, s sabo pa prinesete le eno cigareto in škatlico. Za SCIO terapijo je pomembno, da vsaj dve uri pred prihodom v diagnostični center ne kadite. SCIO bioresonanca namreč izmeri frekvenco organizma brez prisotnosti nikotina. Med samo terapijo morate pokaditi eno cigareto, ogorek pa odložiti na napravo. SCIO aparat tako izmeri novo frekvenco organizma in izračuna vrednosti. Bioresonanca vam nato preko elektrod dovaja občutek prisotnosti nikotina. Priporočljivo je, da za učinkovito prenehanje kajenja žvečite žvečilne gumije ali bombone brez sladkorja. Opustite kajenje enkrat za vselej!

SCIO odvajanje od kajenja - ustavite škodljivost kajenja za vaše zdravje!


Kadilci! Odločite se za prenehanje kajenja z metodo SCIO. SCIO odvajanje od kajenja ima veliko prednosti. Najpomembnejša prednost za odvajanje od kajenja s SCIO je ta, da kajenje opustiti veliko lažje. Metoda še vedno dovaja občutek kajenja, zato kajenja ne pogrešamo. Ker bioresonanca poskrbi, da v telo ne vnašamo več strupov, očistimo pljuča in žrelo, pitje bezgovega ali metinega čaja pa k temu še dodatno pripomoreta. Ob prenehanju kajenja pitje vode in vitamina C pomaga zmanjševati stres (simptomi, ki so nas pestili prej, izginejo), s tem pa tudi preventivno preprečujemo nastanek bolezni, ki so povezani z njim.

Škodljivost kajenja je visoka, zato je vredno prenehati kaditi danes.

Diagnostični center Lah Medikal nudi metode za prenehanje in odvajenje kajenja:

Bioresonanca SCIO za vpogled v neravnovesje telesa

  • Terapija za prenehanje kajenja
  • Terapija za preventivo bolezni srca
  • Preventivni pregled telesa
  • Alternativno zdravljenje s kristali in zelišči,
  • odvajanje od cigaret in še več.

Lah Medikal Center | Odvajanje od kajenja - povezave do naše spletne strani: