IR paneli za prijetno in varčno ogrevanje - akcija s posebnim popustom

IR paneli so inovativni ogrevalni sistem, s katerim lahko privarčujete kar nekaj denarja. Primerni so za stanovanja, hiše in poslovne prostore ter poskrbijo za prijetno toploto na zelo učinkovit način. Gre za infrardeče panele, ki so sposobni pretvoriti v toploto kar 99 % električne energije.

V podjetju IR paneli d.o.o. iz Kamnika vam nudimo najcenejše IR panele, s katerimi si boste hitro in enostavno uredili tople prostore. Z njimi boste živeli bolje in plačevali manj stroškov za ogrevanje. To lahko potrdimo iz lastnih izkušenj, saj se sami ogrevamo izključno na ta način. Dogovorimo se lahko za ogled IR ogrevalnih panelov v našem razstavnem salonu (Bazoviška 6), lahko pa plošče preprosto kupite prek naše spletne trgovine, kjer trenutno poteka še posebna akcija.

Ir paneli

Varna rešitev za ogrevanje, ki ne posega v prostor

Najboljša lastnost IR panelov je, da pri inštalaciji ni treba posegati v stanovanje. Tudi če živite v bloku, večstanovanjski hiši ali ste podnajemniki, ne potrebujete nobenih posebnih dovoljenj, saj v steno ali strop samo zvrtate štiri majhne luknje za vijake IR ogrevalnega panela. Tako si zagotovite lasten ogrevalni sistem, sami prevzamete nadzor in niste več odvisni od drugih. Nakup ni velik strošek, saj pri nas dobite najcenejše IR panele, zmanjšali pa se vam bodo tudi mesečni stroški. Ogrevanje na IR panele je požarno varno, z vsemi potrebnimi evropskimi certifikati. Naši najcenejši IR paneli so iz kakovostnih materialov in delujejo brez žarenja, zato ni nikakršne nevarnosti.

Ob nakupu IR panelov posebna akcija

V domači hiši se ogrevamo izključno na IR panele, zato lahko iz prve roke zagotovimo, da gre za odlično rešitev. Mi to počnemo še brezplačno, saj smo si namestili sončno elektrarno in s pomočjo sonca zdaj dobivamo brezplačno električno energijo. Naš cilj je, da o tej možnosti obvestimo kar se da veliko uporabnikov in vam izboljšamo bivanjske pogoje. Zato se trudimo, da lahko ponudimo najcenejše IR panele, trenutno pa poteka še prav posebna akcija: ob nakupu IR grelne plošče dobite 50 % popusta pri nakupu katerega koli termostata. Ponudba, ki se jo zares splača izkoristiti, saj takšne akcije za IR panele ne boste dobili nikjer drugje.

Ir panel ogledalo

Infrardeče ogrevanje je zdravo in nadvse prijetno

Ogrevanje na IR panele se širi po celotnem prostoru, zato nemudoma začutite toploto. Ne troši nepotrebne energije in ima zares visok izkoristek. Infrardeči žarki so zdravju prijazni, saj se že desetletja uporabljajo za zdravljenje. Blagodejno vplivajo na počutje, odpravljajo bolečine in pozitivno vplivajo tudi na psiho. IR ogrevalni paneli ne dvigujejo prahu in bakterij ter so fantastični za alergike. Prav tako so izvrstna rešitev za vlago v stenah, saj pri segrevanju prodrejo več centimetrov globoko. Izsušujejo stene in preprečujejo nastanek vlage. Zrak bo tako primerno vlažen in dober za dihanje.


Bogata izbira IR panelov, ki se lepo podajo v različne prostore

Ponujamo vam pester izbor modelov, med katerimi boste zagotovo našli takšne IR panele, ki bodo najbolj pasali v vaš dom. Na voljo so klasične bele plošče, stekleni IR ogrevalni paneli, IR ogrevanje z ogledalom, industrijski grelci, IR grelne plošče brez okvirja. Za delovanje potrebujete zgolj delujoče električno omrežje, montaža je tako v primerjavi z drugimi sistemi bistveno lažja. Grelno ploščo enostavno priključite v vtičnico in takoj začnete s segrevanjem prostora. Brez dela, stresa, umazanije in posebnega znanja. Možna je montaža na steno ali na strop.

Začnite se ogrevati bolje in naročite svoje IR panele, ki so pri nas v akciji. Seveda smo vam na voljo tudi za vsa vprašanja in strokovno svetovanje. Z veseljem vam pomagamo, da se začnete ogrevati bolj prijetno, zdravo in ceneje. Kliknite na našo spletno stran ali nas pokličite za več informacij.