Sistem pametne hiše, ki vključuje pametne inštalacije vas bo obvaroval pred vlomilci

Ste že slišali za pametne hiše? Gre za sistem vgradnje elektroinštalacij, ki omogoča pridobitev višje kvalitete bivanja. Gre za tako imenovane pametne inštalacije v hiši, ki vam omogočajo vključitev simulacije vaše prisotnosti takrat, ko vas ni doma. V primeru, da bi v vašo hišo vstopili vlomilci, se bodo vključile določene naprave, ki bodo s hrupom odgnale vlomilce. Ta sistem bo učinkovit tudi pri zagotavljanju varnosti vaših otrok, saj bo ob njihovem prihodu blokiral naprave, ki bi jim lahko bile škodljive.

 

Pametne inštalacije izboljšujejo kvaliteto življenja

Še nedavno se sistema pametne hiše ne bi mogli niti predstavljati, a potrebe sodobnih gospodinjstev se naglo spreminjajo. Zato je pomembno, da se pred izbiro elektroinštalacij informirate o vseh možnostih, ki vam jih sodobna napeljava elektrike ponuja. Pametne hiše poleg omenjenih možnosti namreč omogočajo še številne izvedbe električnih inštalacij, ki omogočajo neslutene možnosti. Da boste lahko izbrali vse, kar vam bo omogočilo višji nivo bivanja v vašem domu, se pred izbiro posvetujte z nami.

 

Kaj vse vam omogoča sistem pametne hiše?

Pametne inštalacije v hiši vas lahko zaščitijo pred številnimi katastrofami, ki se včasih zgodijo zaradi vaše neprevidnosti. Nezaprto okno ob začetku deževja, izlivanje vode iz pip in uhajanje plina, ki vas pričakajo ob prihodu domov, so zares neprijetne situacije. Na srečo imate na voljo sistem pametne hiše, s pomočjo katerega se jim lahko izognete. Ko boste predvideli vse te možnosti, boste elektroinštalacije lahko nastavili tako, da se bo okno ob deževju zaprlo samo, dovodi se bodo zaprli ob uhajanju vode, plin ob uhajanju plina, vi pa boste o tem takoj obveščeni. Ko boste prišli domov, se bo samodejno prižgala zunanja in notranja razsvetljava. S pritiskom na gumb boste nastavili pravšnjo temperaturo in ustrezno razsvetljavo ter spustili žaluzije. Pametne hiše zares predstavljajo napredek tehnologije na področju bivanja. Če vas ta tehnologija navdušuje, nas povprašajte za več informacij in izrisali vam bomo idejno zasnovo, v kateri bodo prilagojene elektro omarice in vrhunski pametni sistem, ki vas bo vsakodnevno navduševal. 

 

Sistem pametne hiše

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
HILMAN d.o.o.
Naslov
Cesta 9.avgusta 78A
1410 Zagorje ob Savi
Spletna stran
E-pošta
03 56 52 780
Seznam fraz
Pametne hiše, sistem pametne hiše, pametne inštalacije
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA