Strojne inštalacije v hiši najrazličnejših zahtevnosti

 

Strojne inštalacije v hiši zajemajo inštalacije ogrevanja, prezračevanja, klimatizacije in v zadnjem času centralnega sesalnega sistema. S strojnimi inštalacijami v hiši so tesno povezane tudi vodovodne inštalacije in inteligentne inštalacije. V zadnjem času je vse pogostejše ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko: ene od najugodnejših črpalk so toplotne črpalke zrak-voda. Priporočamo toplotne črpalke Coolwex, ki so še posebej ekonomične. Podjetje Hilman vam strokovno izvede strojne in elektroinštalacije ter vse drugo, kar potrebujete s področja inštalacij.

 

Strojne inštalacije v hiši po fazah delimo na grobe in fine

 

Groba faza strojnih inštalacij v hiši pomeni razpeljavo vodov, ki jo izvedemo še preden zidar omeče zidove. Fino fazo strojnih inštalacij v hiši pa je potrebno opraviti preden ulijemo betonske estrihe.

 

Strojne in elektroinštalacije naj opravijo profesionalci

 

Strojne inštalacije v hiši in drugih objektihStrojne in elektroinštalacije za hišo pomenijo tisto, kar za človeško telo pomenita sistem ožilja in živčevja. Vsi vemo, da zamašena žila ali pretrgan živec pomenita za celotno človeško telo velike zdravstvene težave. Prav tako napaka na strojnih in elektroinštalacijah v hiši povzroči celo vrsto nevšečnosti. Nihče med nami si ne želi nepotrebne operacije zaradi zamašene žile ali pretrganega živca. Prav tako si gotovo noben investitor ne želi mukotrpne sanacije v novi hiši pol leta po vselitvi. Zato je ključnega pomena, da vam strojne in elektroinštalacije izvedejo profesionalci. V podjetju Hilman vam bomo vse vrste inštalacij izvedli v skladu z najvišjimi veljavnimi standardi. Ne glede na to, ali želite le najosnovnejše in najenostavnejše strojne ali elektro inštalacije ali pa želite le najzahtevnejšo tehnologijo, kot je denimo ogrevanje sanitarne vode z vrhunsko toplotno črpalko (na primer toplotna črpalka zrak-voda) ali najbolj zahtevne oblike pametnih inštalacij, bomo za vaše inštalacije poskrbeli stoodstotno.

 

Inteligentne inštalacije so nujen del vsake moderne hiše

 

Inteligentne inštalacije pomenijo nadzor nad ogrevanjem, razsvetljavo, tehničnim varovanjem ter avdio in video sistemi. Z inteligentnimi inštalacijami se tudi lažje ubranimo nezaželenih obiskovalcev. Upravljate jih lahko prek (tabličnega) računalnika, mobilnega telefona ali daljinskega upravljavca. Tovrstne inštalacije so nujen del strojnih inštalacij v hiši vsakega tehnološkega navdušenca.

 

Hilman | Strojne inštalacije v hiši izvedene brez nepotrebnih napak – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
HILMAN d.o.o.
Naslov
Cesta 9.avgusta 78A
1410 Zagorje ob Savi
Spletna stran
E-pošta
03 56 52 780
Seznam fraz
Strojne inštalacije v hiši, strojne in elektroinštalacije, inteligentne inštalacije, Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko, toplotne črpalke zrak-voda
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA