Projektiranje strojnih inštalacij podjetja Hilman - normativi in standardi

Da bo projektiranje strojnih inštalacij izvedeno kvalitetno in v skladu s pravilniki, vam v podjetju Hilman instalacije d.o.o. pred izvedbo svetujemo in pomagamo. Smo zasebno podjetje, ki izvaja vse strojne in elektroinštalacije povezane z gradnjo ali obnovo vaše hiše, stanovanja ali večjega poslovnega objekta. Izvajamo sledeče strojne inštalacije:

  • Vodovodne inštalacije,
  • Prezračevanje in hlajenje,
  • Centralno ogrevanje ter druge.

Projektiranje strojnih inštalacij


Strojne inštalacije normativi in cena

V obdobju, ko klimatske spremembe vedno bolj vplivajo na kakovost življenja ljudi, se okoljsko zavedna podjetja usmerjamo na prodajo in montažo okolju prijaznih in energetsko varčnih sistemov za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje. Na področju strojne inštalacije so normativi izredno strogi, naše podjetje pa strogo sledi prav vsem. Cena projektiranja strojnih inštalacij je pri podjetju Hilman ugodna, izvedba pa strokovna in podkrepljena z dolgoletnimi izkušnjami naših strokovnjakov. Strojne inštalacije Ljubljana, katerih cena je konkurenčna, se izdeluje po fazah, pri tem pa je pomembno sodelovanje z strokovnjakom. Morda je na prvi pogled videti, da namestitev vodovodnih cevi ni težavna, a treba se je zavedati, da brez strokovnega znanja pri montaži cevi hitro lahko pride do težav.


Projektiranje strojnih inštalacij cena

V prvo fazo projektiranja strojnih inštalacij spadajo napeljevanje vodov za centralna ogrevanja in vodovodne inštalacije. Gre za tako imenovano grobo fazo, po kateri se lotimo izdelave ometov. Ko so ti končani, se začne fina faza, v kateri izvedemo inštalacije ogrevanja, šele po tem pa pričnemo z izdelavo tlakov. Strojne inštalacije Ljubljana s strogimi normativi morajo biti izvedene kakovostno, saj vsaka majhna napaka lahko pomeni veliko škodo in povzroči ogromno dodatnega dela. Projektiranje strojnih inštalacij mora biti izvedeno perfektno tudi zato, ker se posledice napak običajno ne pokažejo takoj, pač pa šele v nekaj mesecih ali letih, ko se stanovanje že dolgo časa uporablja za bivanje. Projektiranje strojnih inštalacij zato izvedite pri preverjenem ponudniku, ki vam bo strojne inštalacije izvedel po narmativih in standardih, ter vam za to ponudil pošteno ceno.
Strojne ali elektroinštalacije, pametne inštalacije ali montažo toplotne črpalke za sanitarno vodo za vas kvalitetno cenovno ugodno opravimo v podjetju Hilman.