Moderni radiatorji za tiste, ki jih zanima funkcija in moda

 


Moderni radiatorji imajo svojo funkcionalno vrednost, saj gre za najnaprednejše kopalniške radiatorje, konvekcijske radiatorje in panelne radiatorje, ki so izdelani v skladu z najnovejšimi standardi in tehnologijo. Moderni radiatorji pa imajo tudi visoko estetsko vrednost zaradi domiselnih in elegantnih oblik. Naši moderni radiatorji se odlikujejo po velikem izkoristku pri gretju. Poleg talnega gretja ali radiatorjev, vam naše podjetje ponuja tudi vse za vodovodne instalacije in strojne inštalacije v hiši.

 


Moderni radiatorji, ogrevanjeModerne radiatorje vam dostavimo z ustrezno zaščito


Ker se pri nas vedno maksimalno potrudimo za svoje stranke, vam bomo vaše nove moderne radiatorje, ki ste jih pri nas naročili, dostavili na najboljši možen način: ustrezno zaščitene. Nihče si ne želi, da bi bil njegov novi estetski kopalniški radiator, konvekcijski radiator ali panelni radiator poškodovan še preden sploh pride do vas. Zato ga bomo za vas zapakirali v embalažno folijo z mehurčki, poskrbeli pa bomo tudi za zaščitno plastično folijo in stranske ščitnike iz kartona.

 

 

Konvekcijski radiatorji so lepega izgleda in praktični

 

Če se odločate o tem, ali bi si omislili talno gretje ali radiatorje, bi vas radi opozorili na konvekcijske radiatorje, ki delujejo na principu kroženja toplega in mrzlega zraka. V spodnjem delu radiatorja zrak vstopi, nato preide čez grelni del in potem na vrhu ogret izstopi. Za konvekcijske radiatorje je značilna majhna poraba; njihova značilnost je v tem, da prenehajo z gretjem takoj, ko jih izklopimo.

 


Kopalniški radiatorji so izdelani kvalitetno in všečno

 

Naši kopalniški radiatorji so izdelani iz hladno valjanega jekla DC-01. Površina teh kopalniških radiatorjev je obdelana večstopenjsko: vključeno je čiščenje, fosfatiranje za protikorozijsko zaščito zelo vročih delov in temeljna barva na vodni osnovi. Če si tudi vi želite moderne radiatorje za kopalnico, vas vljudno vabimo, da se oglasite pri nas, kjer vas vedno sprejmemo z dobro voljo in vam je na voljo dober nasvet, če ga potrebujete.

 

 

Hilman | Moderni radiatorji za estetski užitek ob gretju – povezave do naše spletne strani:

  • moderni radiatorji
  • kopalniški radiatorji
  • konvekcijski radiatorji
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
HILMAN d.o.o.
Naslov
Cesta 9.avgusta 78A
1410 Zagorje ob Savi
Spletna stran
E-pošta
03 56 52 780
Seznam fraz
moderni radiatorji, kopalniški radiatorji, konvekcijski radiatorji
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA