Strojne instalacije Hilman

Prezračevalni sistemi

Prezračevalni sistemi za hišeMed strojne instalacije spadajo tudi prezračevalni sistemi oz. klimati. Običajno jih nameščamo v večje objekte, kot so nakupovalni centri, zdravstveni domovi, šole, vrtci, poslovni in industrijski objekti, restavracije, kulturne ustanove ter povsod drugod, kjer se v zaprtih prostorih zadržuje večja količina ljudi. Za manjše objekte, kot so stanovanjske hiše, se uporabljajo manjši prezračevalni sistemi, imenovani rekuperatorji. Prezračevalni sistemi poskrbijo za svež zrak, hkrati pa uravnavajo njegovo temperaturo in vlažnost. Delimo jih na ležeče (horizontalni klimati s stranskimi priključki), pokončne (vertikalni klimati s priključki na zgornji strani) in ploščate (podstropni klimati s stranskimi priključki). Kanali pri tovrstnih strojnih instalacijah so okroglih ali štirikotnih oblik, povečini iz pločevine. Za dodatne informacije o izvedbi prezračevanja in drugih stojnih instalacij obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte. Z veseljem bomo odgovorili na morebitna vprašanja in podali dodatne informacije.

KVALITETNE STROJNE INSTALACIJE HILMAN

Za vas opravimo vse potrebne strojne inštalacije v hiši

Izraz strojne instalacije označuje raznolike sisteme v objektu, ki so nujno potrebni za prijetno življenje v njem. Med najpogostejše strojne inštalacije v hiši sodijo seveda vodovodne in elektro inštalacije, pa tudi prezračevalni sistemi, ogrevanje, hlajenje ter moderni sistemi za varčno ogrevanje hiše in sanitarne vode, kot je npr. ogrevanje s toplotno črpalko ali soncem. Strojne instalacije bomo za vas skrbno načrtovali in profesionalno izvedli. Lahko opravimo samo določeno inštalacijo, lahko pa tudi vse strojne inštalacije v hiši. Prednost slednjega je, da je delo dobro koordinirano in posledično hitreje opravljeno. Z izvajanjem strojnih instalacij se ukvarjamo že vrsto let, prav tako imamo bogato zbirko različnih referenc, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani. Tam vas čakajo tudi druge koristne informacije, povezane z izvedbo strojnih inštalacij v hiši, stanovanju ali javnem objektu. Zagotavljamo vam, da bodo strojne inštalacije v hiši opravljene hitro, korektno in v skladu s pravili stroke.


Hilman d.o.o. | Za vas opravimo raznovrstne strojne instalacije v minimalnem času, profesionalno in z nizkimi stroški - povezave na našo stran: