Mali nogometni goli so stopnička do velikih


Pravi nogometni navdušenci najbrž ne morejo dočakati, da bi vsak prost trenutek izkoristili za športno igro z nogometno žogo. Za zabavo pa je mogoče poskrbeti kar doma, saj si je z malim nogometnim golom mogoče pričarati nepozabno zabavo na vrtu ali travniku. Lastni gol za nogomet bo k vam zagotovo privabil tudi prijatelje in znance, tako da se bo s pomočjo malega nogometnega gola mogoče pomeriti v igri nogometa kadarkoli, ko si boste to zaželeli.


Gol za nogomet celo za najmlajše


Ko govorimo o malih nogometnih golih, največkrat pomislimo na fiksni, zložljivi gol, gol stene ali napihljivi gol, med obvezno pripadajočo opremo malega nogometnega gola pa moramo prišteti še ogrodja za gol, mreže in ostale dodatke. Kompleti, ki vsebujejo tovrstne oblike golov, običajno zajemajo še kartone, žogo, tlačilko in celo nogometno piščalko. V športni trgovini Firax so vam na voljo različne vrste in modeli golov za nogomet, izbirate pa lahko med različnimi merami tovrstnih nogometnih golov. Da bi za nogomet navdušili tudi najmlajše, so v ponudbo vključili tudi otroške nogometne gole.

Mali nogometni goli so naravnost odlična izbira za vse, ki se morajo nogometa še naučiti kot tudi za amaterje in zanesenjake, ki jih je tovrstna oblika športa oziroma rekreacije že dodobra 'okužila'. Boste med njimi tudi vi? Oglasite se v športni trgovini Firax in zagotovo se bo v ponudbi golov za nogomet našel kakšen, ki vas bo prepričal in še okrepil vašo nogometno strast. In ne pozabite: majhno največkrat tlakuje pot k velikemu. Mogoče bo prav mali nogometni gol pomembna stopnička, da boste nogometno žogo nekoč zabijali v tisti pravi nogometni gol.

NOGOMETNI DRESI

OPREMA ŠPORTNIH IGRIŠČ

gol za nogomet cenamali nogometni goli cena